Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Éreztetek már olyat, hogy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Éreztetek már olyat, hogy valakit muszáj megismernetek?

Figyelt kérdés
Olyan személyre gondolok akit látásból ismertek csak, sosem beszéltetek. Nem tudom mi ütött belém, de van egy lány akivel viszonylagosan gyakran utaztam együtt reggelente és valósággal megbabonázott... Oké, hasonló az öltözködési stílusunk (mindketten rockerek vagyunk), ez nyilván alapból szimpatikussá tette számomra. Helyes is, szép is, de nyilván nem vagyok belé szerelmes, hisz nem ismerem. Egy ideje valahogy nem tudtam róla levenni a szemem, egyszerűen vonzotta a tekintetem és egyre erősebb bennem a vágy, hogy megismerhessem őt. Nem is kifejezetten mint férfi a nőt, egész egyszerűen csak szeretnék vele beszélgetni, megismerni a személyiségét, a gondolkodását, tényleg csak a szó klasszikus értelmében megismerni őt. Mi okozhatja ezt az erős késztetést? Nektek volt már ilyen?

2019. júl. 5. 16:03
 1/9 anonim válasza:
54%
Hát azt sajnos nem tudom mitől lehet.De pont most vagyok ebben a helyzetben én is.
2019. júl. 5. 16:05
 2/9 anonim ***** válasza:
63%

Van ilyen... De sajnos nem sikerült még talit megbeszélni, pedig.... :D :D

F

2019. júl. 5. 16:08
 3/9 anonim ***** válasza:
55%
Nekem ugyanez volt egy sráccal. Viszont az nem volt bonyolult egyértelműen azért volt mert bejött. Először én sem gondoltam hogy emiatt van de nyilván később rájöttem hogy megfogott a külseje és ez az oka hogy ennyire szeretném megismerni. Mellesleg nekem nagyjából sikerült is ezt elérnem és attól függetlenül hogy most nem halad jól a dolog teljesen megérte szóval sok sikert beszélj vele! ❤
2019. júl. 5. 16:31
 4/9 anonim ***** válasza:
76%
Volt, de balfsz voltam, és nem mentem oda hozzá. :( Pedig szemeztünk, rám is mosolygott, tehát bejöttem neki. Szóval... tanulj a hibámból, és te szólítsd le!
2019. júl. 5. 17:04
 5/9 anonim ***** válasza:
87%
Ugyan ez volt/van velem is, de több okból sem érné meg jelenleg kezdeményeznem nála. Én vagyok a lány ráadásul, így még nehezebb.
2019. júl. 5. 17:08
 6/9 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek! Hát lehet, hogy a lelkem mélyén tényleg az az oka, hogy bejön. Viszont hasonlóan ahhoz, ahogy utolsó is írta, nálam is akad pár tényező ami ha nem lenne, már rég leszólítottam volna... Szemezni amúgy szoktunk, többször megesik, hogy rám néz, én vissza és így vagyunk pár másodpercig. Jelentheti ez azt, hogy én is felkeltettem a figyelmét? Vagy csak kiszúrta, hogy sokszor pillantok rá?
2019. júl. 5. 17:49
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Ilyen velem is pont most van, csakhogy mi szinte minden reggel együtt utaztunk, csak akkor nem ha közbejött valami (volt, hogy egyikőnk se volt a buszon, jó forrásom elárulta és már attól fangörcsöt kaptam xD)

Viszont nekem bejön és bennem van a para főleg amikor bebeszélem magamnak, hogy kiolvassa a gondolataimból. Most is, hogy látja ezt és talán magára ismer, de én csak ennyit mondok na..

2019. júl. 5. 21:39
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Ne a kifogásokat keresd,hanem fogjad magad és szépen menj oda hozzá beszélgetni.Bókolj neki és érdeklődj

Remélem összejön :)

2019. júl. 5. 22:28
 9/9 anonim ***** válasza:
fura de nem ír vissza, de nekem ismerni kell, nemtudom miért xd
2019. júl. 5. 23:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!