Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem értem saját magam.18/l Mit tegyek?
Hol is kezdjem...megprobalom roviden leirni.
A problemam az hogy a kerdesemet sem tudom. Egy apro segitseg kene igazabol sajat magam megertesehez. Akarhanyszor megkedvelek valakit es latom magam elott a kozeli jovonk(tehat el tudom kepzelni magam az adott ember mellett) valahogy mindig merfoldeket repul az agyam es annyi baromsagon kondolkozok, hogy lelombozom magam es elhitetem magammal hogy ez nem kell nekem. Meg sosem volt baratom, nyilvan a tinis kavarasok meg voltak, de komoly kapcsolatrol meg szo se esett. Es nem tudom mit kene valtoztassak magamon/ban, hogy elhigyem es elfogadjam azt hogy igen is kellhetek valakinek. Tanacsokat kernek ezerrel mert a fal amit magam kore epitettem nem omlik konnyen es meg riaszto is van ha valaki tul kozel kerul akkor megjelenik a piros zaszlo, ami sose jelent jot. Koszonom elore es bocsanatot kerek az ekezet hiany miatt!!
Szerintem csak szimplán attól félsz,hogy mi lesz ha közelebb kerülsz hozzá, félsz attól,hogy mire hogyan fog reagálni, félsz közeledni, mert egyből azon agyalsz, hogy mi van ha valami nem lesz jó, ha nem valamit elbakizol, stb. Ezért van az,hogy oda lyukadsz ki, hogy nem kell ez neked, ahogy te is írtad.
Szóval szerintem ebben az esetben a legjobb tanács az, hogy beszélgess minél többet azzal a valakivel, akit megkedveltél. Mi fiúk is ugyanabban a világban élünk ti. Természetesen nálunk is megvan ez, de egy kicsit erőt veszel magadon, menni fog magától. Az nagyon szép dolog, ha találsz olyat, akivel el tudod képzelni a jövőt, de ahhoz az is kell, hogy te hozzá tedd a te részedet ebbe az egészbe. Mi fiúk is szeretjük, ha egy lánnyal komolyra fordul a dolog. A mi célunk is az, hogy megtartsuk a kapcsolatunkat, és nem az, hogy leromboljuk. Szóval csak bátran. Ha nem jön össze, akkor nem ő van neked szánva. :)Ennyi az egész :)
Koszonom mindenki valaszat! Lenne meg egy kerdesem a fiuktol. Ha nem irtok egy lanynak hosszabb tavon de nem igazan beszeltetek semmi tabu temarol, elofordulhat hogy elvesztettetek az erdeklodest? Marmint egy olyan valakirol beszelek aki kerdes nelkul barkit megkaphatna, nem tudok nem a legrosszabra gondolni. Ez nagyon rosszul hangzik, mintha egy feltekeny ember lennek de eskuszom en ertem biztos dolga van pihen mert megerdemli vagy baratokkal csaladdal van.. ti fiuk ha erdeklodest vesztetek valaki irant irnatok neki hogy kozoljetek a tenyeket vagy valami?:((
.
Nos ez egy nehéz kérdés, mivel adott esetben a srác is lehet olyan, hogy kicsit félénkebb, nehezen nyit. Persze lehet, hogy azt jelenti nem akar többet az egészből. Amiket el tudsz képzelni a lányok körében felmerülő félelmeket, ugyan úgy megtalálható a srácoknál is. Változó a dolog. Bármennyire hihetetlen, van hogy neked kell megtenni a következő lépést.
A legjobb ha leülsz beszélni egy barátnőddel vagy pedig olyan barátoddal akiben megbízol vagy úgy érzed lehet vele beszélni a témáról. Ez sokat segíthet, próbáld meg. :)
Az a baj hogy probaltam a baratnokkel beszelni de nyilvan nyugtatgattak higy majd ir ne rontsam el a kedvem stb. Meg hat fontosabb dolgokat is meg kell targyalni es nem akarom hogy vegig rolam beszeljunk..:/
Mellesleg eddig flortolt velem azt hiszem.. es az utolso uzenetig minden perfectul ment.
Kovetkezo kerdesem mert bizom a megallapitasaitokban/tanacsaitokban.: a srac egy zenesz. Ezert is romantikus a megismerkedesunk es ezert sem akarom annyiban hagyni, de nem akarom hogy rosszul erezze magat miattam ugyhogy nem tudom menjek e koncertre. Nem tudom ha elmennek kinos e lenne szamara es hogy fogna fel mert azt vegkepp nem szeretnem hogy azt gondolja kovetem es ra vagyok akaszkodva. Nem akarom kellemetlen helyzetbe hozni mit tegyek?:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!