Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért viselkedhet így velem?
A villamoson láttuk egymást ezzel a csajjal, komolyan úgy még senki nem nézett rám alig 10 perc után... Legszívesebben oda mentem volna hozzá, de akkor eléggé lefagytam, amikor leszállt vissza is fordult, én meg közelebb mentem az ajtóhoz hogy lássam még.
Azóta sikerült rábukkanni facen, nagyon örültem amellett hogy meglepett, és hát írtam neki hogy hol láttuk egymást, erre tök érdektelenül egy kérdőjellel kiszúrta a szemem.
Ezt mi a fenéért csinálta? Egy mondatot nem tudtam belőle kihúzni míg én 5 sort írtam neki.. Felhívtam a figyelmét ha szeretne valamit írjon nyugodtan, de ezt nem tudom jelenleg hova tenni. Megijedt hogy pár nap alatt csak így a semmiből próbálom felvenni vele a kapcsolatot? Esetleg csak hülyét csinált volna belőlem?
17 éves a lány, én pedig 25 vagyok ami önmagában nem semmit nem jelent, mert nem tűnök annyinak, talán ezért figyelnek fel rám a fiatalabbak.
#3 velem volt, higy utánam szállt le egy srác a viliről, mert megtetszettem neki és igaz megszeppentem, mert még nem volt ilyenben részem. De nagyon aranyos és kedves dolig volt a srác részéről, sőt nagyon bátor is.
Igaz visszautasitottam, de nem azért mert fuuu creepy volt, hanem mert boldog párkapcsolatban élek.
Amúgy lehet lett volna belőle valami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!