Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Most akkor örökre vége?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor örökre vége?

Figyelt kérdés

Minden nap beszéltem a fiúval, aztán elkezdett ignorálni. Már nem beszéltünk minden nap, csak akkor ha én írtam rá. A végére sokat veszekedtünk.

Azt írtam neki, hogy akkor mondjuk búcsút, erre neki annyi volt a reakciója, hogy oké.

Akkor most vége? Ennyi volt?

2019. júl. 3. 21:32
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom idegesítőnek talál vagy nem látja értelmét a beszélgetésnek.
2019. júl. 3. 21:33
 2/10 A kérdező kommentje:
Azelőtt mindig ő keresett,és az egyik vestekedésünk alkalmával azt mondta, hogy nem akar elveszteni.
2019. júl. 3. 21:34
 3/10 anonim ***** válasza:

Megbeszélted vele nem? Sőt te magad írtad!

Vége, na és?

2019. júl. 3. 21:35
 4/10 A kérdező kommentje:
Igen. Én írtam, és komolyan is gondoltam, de nem olyan könnyű elengedni, ha szerelem is volt köztünk.
2019. júl. 3. 21:37
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Pedig muszáj lesz elengedned, kár futnod utána. Nyiss mások felé, ne a múlton keseregj. :)
2019. júl. 3. 21:42
 6/10 anonim válasza:
Ilyen sráccal nem is baj ha nem beszélsz többet. Valószínűleg semmi komolyat nem akart tőled, azt meg könnyű mondani hogy nem akar elveszíteni...
2019. júl. 4. 00:55
 7/10 Klau97hun ***** válasza:
Te kérted hogy ne beszéljetek. Mit vársz? Vagy loholnia kellene utánad?...
2019. júl. 4. 15:07
 8/10 A kérdező kommentje:
Nem kell loholnia értem, csak az a gáz, hogy én futottam utána. Azok után is, hogy becsapott.
2019. júl. 4. 15:36
 9/10 Klau97hun ***** válasza:
Az átverés eddig nem szerepelt a pakliban 😉 se hogy te futottál volna utána. Változó tényezők, változó lehetséges magyarázatok
2019. júl. 4. 18:35
 10/10 A kérdező kommentje:

Volt előtte egy incidens, ahol kiderült, hogy miközben nekem csapta a szelet, addig összejött valakivel. De ezek után ők szakítottak. Én pedig jófej voltam és ezek után is beszélgettem vele.

Azt pedig hogy én futottam utána szó szerint nem írtam ki, de azt igen, hogy ha én nem kerestem ő nem írt. Ez alatt azt értettem, hogy futottam utána, hisz én voltam aki érdeklődött, írt.

2019. júl. 5. 02:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!