Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez számít manapság?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez számít manapság?

Figyelt kérdés

Lehet hogy sok ilyen kérdés volt már, de új vagyok az oldalon, kérlek ne harapjatok meg érte :D

Szóval hogy a mai srácoknak mennyire számít ma még, hogyha egy lány segítőkész, empatikus, romantikus, törődő?

Vagy esetleg mennyiben ront, ha egy lány érzékeny, sokszor bátortalan?

Előre is köszi a válaszokat :)

2019. júl. 1. 01:25
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Sokat számít, ki akarna egy érzéstelen, rideg nővel együtt lenni?
2019. júl. 1. 01:34
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
A legfontosabb tulajdonságokat írtad le ami fontos egy kapcsolatban, legalábbis nekem ezek nagyon számítanak. :D Ha pedig érzékeny és sokszor bátortalan, az nem is annyira ront a dolgokon, persze ha nem viszi túlzásba senki. :D
2019. júl. 1. 01:43
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon számít.
2019. júl. 1. 01:59
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Hogyne számítana. Külső megfog, belső megtart, ha egy emberi hulladék az alany, hiába néz ki mint egy topmodell, akkor sem jönnék vele össze.
2019. júl. 1. 08:52
 5/6 anonim ***** válasza:

A felsoroltak közül egyikre se mondanám, hogy rossz tulajdonság. Sőt szerintem kifejezetten jó ha lány törődik a párjával és a viszonzás is elvárható. A romantikus dolgok is lehetnek nagyon szépek, főleg ha valakinek van egy párja és együtt meg tudják élni ezeket a pillanatokat, teljesen más ha együtt átélik a szerelem varázsát mintha, csak megvannak. Személy szerint engem nem zavar ha bátortalan a lány, mert akinek érdemes annak tuti meg fog nyílni egy idő után.

Összeségében szerintem ezek a tulajdomságok nem rosszak! De soha ne feledjük, hogy mindent túlzásba lehet vinni, fontos az arany középút :)

17F

2019. júl. 1. 14:10
 6/6 anonim ***** válasza:

Nagyon vonzó számomra egy olyan lány, amit leírtál, egy komoly kapcsolatban fontosam ezek.

De az én személyes "igényeimnek" megfelelően, egy lány, csak azokkal empatikus, segítőkész és törődő, akik azt megérdemlik, azaz így nem hagyva azt, hogy kihasználják (sok ilyet ismerek, aki igen, és sajnos ennek nagyon gyakran áldozatául esik). Továbbá, az nem baj, ha egy lány érzékeny, de az már nekem nem túl imponáló, ha túl érzékeny, és érezhetően bátortalan. Szeretem a határozott lányokat, de azért ez se essék át a ló túloldalára, és lehetőleg ne legyen nálam is tökösebb, féfiasabb :D

2019. júl. 1. 14:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!