Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Siófokon, a Petőfi sétányon...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Siófokon, a Petőfi sétányon mennyire nyitottak a lányok egy férfi kezdeményezésére?

Figyelt kérdés
2019. jún. 29. 14:59
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
88%
36%-al jobban a Beszédes József sétányhoz képest
2019. jún. 29. 15:22
 2/11 anonim ***** válasza:
84%
Nem annyira, főleg ha a pasijukkal vannak. A kisebb lányok talán, úgy 12-14 körül, de gondolom nem akarnál tőlük semmi komolyat.
2019. jún. 29. 16:13
 3/11 A kérdező kommentje:
Én 19F vagyok. És kb. korombeliek érdekelnek, úgy 16 és 19 közöttiek. (Single lányok)
2019. jún. 29. 16:42
 4/11 anonim ***** válasza:
52%

Ruha?

Test?

Kocsi, óra és napszemüveg márkája?

2019. jún. 29. 17:08
 5/11 A kérdező kommentje:

Mondjuk nem Golddiger-re gondoltam, ha nem egy olyan lányra, akit a férfi érdekli és nem a vagyona...

Egyébb ként izmos és jól öltözött.

2019. jún. 29. 17:34
 6/11 anonim ***** válasza:
48%
Őszintén? Én nem preferálom ezeket a leszólításokat. Mármint érted, ha nem ismersz akkor csak a külsőm alapján találhatsz szimpatikusnak l.
2019. jún. 29. 19:07
 7/11 anonim ***** válasza:
53%
Te 19 évesen sem jöttél még arra rá,hogy nem lehet általánosítani?Szerintem meg tudja bárki is mondani,hogy egy adott helyen levő teljesen különböző lányok örülnének-e neki?Ha az egyik igen,van olyan aki nem.Nem értem miért nem egyértelmű ez neked.Milyen választ vársz?
2019. jún. 29. 20:21
 8/11 anonim ***** válasza:
szerinted*
2019. jún. 29. 20:21
 9/11 A kérdező kommentje:

Tisztára Nyugat-europa érzetem van, mint ha valaki meg akarná szabni, hogy mit mondhatunk ki és mit nem. Ez egy olyan szó, ami a profitáló nőkre utal. (Mert vannak)

Akinek nem inge, ne vegye magára.

Egy szóval sem írtam, hogy minden lány ilyen, ilyet tőlem nem olvastál. Szóval, akkor ki általánosít?

Ha egy férfinek átlag vagy izmos teste van és jól öltözködik az külsőre elégnek kell, hogy legyen. ( átlagos/izmos, attól függ, hogy melyik lánynak mi tetszik)

És a kisugárzása, személyisége, belső értéke a fontosabb.

A kérdés pedig mind két nemnek szól, aki oda jár nyáron szórakozni.

Férfiaknak mi a tapasztalatuk...

Nők pedig mind személy szerint...

2019. jún. 30. 03:11
 10/11 kriszpo ***** válasza:

Nehéz dolog ám ez majd meglátod. Főleg, ha komoly kapcsolatot szeretnél a te korodban.

Nem ismerem ezt a Petőfi sétányt, úgy gondolom, hogy ismerkedni szinte majdnem mindenhol lehet.

Az, hogy te "izmos" és "jólöltözött" vagy az relatív. Mihez vagy kihez képest? Van úgy, hogy ez egy nőnek sok(k), de olyan is, hogy kevés.

Én azt javaslom, ne kérdezz, hanem tapasztalj (és ne csak a Petőfin)! Magadat add! Aztán ha bejön, akkor bejön, ha nem akkor meg tovább...

Remélem érthető voltam. 38/F

2019. júl. 5. 16:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!