Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Helyes fiú akivel CSAK beszélgetek, hogy féltékennyé tegyem az exem?
Én a helyedben elengedném
Hidd el akkor tapasztalatból mondom hogy abból jutna az egész országnak
Semmit nem értem el vele csak annyit hogy utólag olyan hülyének és szánalmasnak éreztem magam hogy csak na
Az is voltam
Ha vége lett akkor okkal lett vége erre gondolj hidd ha belegondolsz majd később sajnálni fogod
Legalábbis én sajnálom mert felesleges köröket spóroltam volna meg vele
Hát ezen kellene változtatnod.
Tapasztalatból mondom, hogy rohadtul nem éri meg. Egyszer élünk b*ssza meg, nem szabad a sz*r emberekre pocsékolnunk a drága időnket. Én is sokat futottam olyanok után akik egyáltalán nem érdemelték meg és utána is mindig én voltam a "hibás" én csináltam mindent "rosszul". Észre se vettem és rohadtul levitt az életről. Én is mindig meggyőztem magam, hogy hát én ilyen mazoista
Véletlen elküldtem, pedig még nem fejeztem bexD
Na szóval, igen, mindig meggyőztem magam, hogy ez így van rendjén, nekem kell szenvednem...pedig ROHADTUL NEM.
Azt ajánlom, hogy mielőtt még depresszióba és önbizalomhiányba üldözöd magad, egyszerűen iktasd ki az olyan felesleges embereket az életedből, mint az exed. Ne fuss mások után és sokkal nyugisabb és boldogabb lesz az életed. Ne ragadj le a sz*r embereknél.
Remélem, hogy legalább átgondolod azt, amit leírtam, ha nem is fogadod meg
Sok sikert és hajrá!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!