Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mai fiatal lányok csak az ilyen hajú pasikért vannak oda? (képek alul)
Nem lehet általánosítani.Mindenkinek más tetszik.Pl nekem is van egy hajstílus ami tetszik,de ha valaki megtetszik úgy igazán,akkor a kisugárzása miatt,tehát azt érzem,és nem úgy működik,hogy csak az olyan fiúkra nézek akiknek az a bizonyos frizurájuk van.
Bocsi a béna fogalmazásért.
Én 186 cm vagyok, szakállas, nagydarab (edzek, de ennek ellenére enni is szeretek, így mindkettő látszik), kopasz. A hajam vagy borotválom, vagy csak nullás géppel nyírom.
Tapasztalatból mondom, hogy ez már nem az a korosztály, akinek ez tetszik. :) Az idősebbeknek igen, de én a saját koromhoz illő nőt keresek.
23/F
Őszinte válasz, le leszek pontozva, de ez van.
Nekem egyáltalán nem jön be a rövid haj, igaz van 1-2 ember, akinek jól áll, de ez nagyon ritka. Pont az a haj jön be, mint ami az első képen van. A második már annyira nem, a felnyírt se áll jól mindenkinek.
Szerintem a 2. b*zis :D Az 1. meg divatmajom, a 3.-kal nincs gond, de jobban szeretem, ha van haja az illetőnek. És az tetszik a legjobban, amikor max. csak be van zselézve.
Egyébként egyetértek azzal, hogy nem fog senki sem megtetszeni csak a hajviselete miatt (arra viszont nem sok esélyt látok, hogy egy olyan hajviseletű egyén tetszen meg, mint ami a 2. képen van).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!