Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek mikor kéne írnom...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mikor kéne írnom neki?

Figyelt kérdés
Tegnap beszélgettem azzal aki tetszik egy csomót viszont most úgy vagyok vele hogy nem írok rá nehogy az legyen hogy most meg tökre elrontom meg nem is akarok annyira nyomulni rá vagy ilyesmi. Szerintetek jól gondolom? Ha nem akkor most kellett volna írnom neki? Ha viszont igen akkor mikor? Vagy várjam meg míg ő ír? Most is ő írt. 16/l

2019. jún. 12. 20:21
 1/5 anonim ***** válasza:

Nem kell minden nap beszélgetni,nem vagytok együtt.

Párkapcsolatban meg oké,de ha minden nap egymásra akaszkodtok, elfogy a téma. Unalmas lesz

2019. jún. 12. 20:30
 2/5 A kérdező kommentje:
Akkor jól gondoltam. Köszönöm 😊
2019. jún. 12. 20:52
 3/5 anonim ***** válasza:
Az elején szerintem elég ha csak a fiú ír neked, aztán egy pár alkalom után persze te is írhatsz, hogy lássa az érteklődést
2019. jún. 12. 21:48
 4/5 A kérdező kommentje:
Alapból én szoktam neki írni szóval ez már nem lehetséges... 😅
2019. jún. 13. 14:52
 5/5 anonim ***** válasza:
Akkor viszont most hagyd, hogy ő keressen téged és ő mutassa ki az érdeklődését feléd:)
2019. jún. 13. 17:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!