Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy anyám elfogadja a barátnőmet?
17 éves fiú vagyok, a barátnőm 14. Már nyolc hónapja együtt vagyunk, anyám többször mondta, hogy vigyem haza és mutassam be nekik, eddig négyszer találkoztak.
Teljesen normális lány, érettebb a koránál, és nagyon okos.
De két éve vegetáriánus és azt mondta, nem is szeretné befejezni. Ez zavarja anyámat,meg az hogy szerinte nagyon fiatal.
Ez a vegán / vegetáriánus dolog mindig is piszkálja az emberek csőrét, ahogyan észrevettem. Nem igen kell vele foglalkozni, ha a barátnőd így érzi jól magát, akkor csinálja. Anyudnak nem mindegy, hogy ő mit eszik? :D A korral kapcsolatban pedig annyit tudok mondani, hogy amíg titeket nem zavar, és megtudjátok beszélni a dolgaitokat, kár vele foglalkozni, szintén.
Amíg anyud nem piszkálja verbálisan a barátnődet, szerintem nem igen van tennivalód. Hagyd rá, majd kibékül a gondolattal.
Tudod a szülők azok folyton elképzelik a gyermekeik párkapcsolatukat és így itélnek meg dolgokat.
Azonban ne fejeltsd ebben a párkapcsolatban te élsz nem a szüleid. Te neked kell tudnod mit tolerálsz és mit nem.
Ha neked ez megfelel akkor senkinek semmi beleszólása.
#4 Mellesleg megváltoztatni sose változtass meg senkit mert nagy bunkóság.
A szüleidet pedig egyenesen lehetetlen. Azonban ha megmutatod mennyire tökéletes neked ez a kapcsolat a barátnőddel egy idő után talán elfogadják, mivel úgysem tehetnek ellene semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!