Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, nem tudom bejövök e neki?
Figyelt kérdés
Van egy fiú aki tetszik. Egyszer egy barátnőm elhívott a bulijába és ott találkoztam vele. Nem tudom hogy én bejövök e neki. Most is lesz buli de nem hívtak meg. Nagyon tetszik és nem tudom hogy mit csináljak. Jó lenne ha meghívnának de nem akarok pofátlan lenni. Vagy írjak rá? Vagy mit csináljak?2019. jún. 10. 12:24
1/3 anonim válasza:
Semmit ne csinálj. Két hét múlva más fiú fog tetszeni.
2/3 anonim válasza:
Írjak rá... ne írjak rá...
Én nem tudom, hogy a mi időnkben hogy éltetek volna túl egy hetet is! Simán szemtől-szembe megoldottuk a dolgainkat, nem virtuálisan.
3/3 anonim válasza:
A barátnőd, miért lenne pofátlanság kérdezni a buliról? Először csak annyit hogy hallottad hogy lesz, kicsit lehet a részletekről is. Ha nem akar leesni neki hogy megkéne hívjon, akkor felhozhatod hogy van-e még hely, tetszene a buli.
A másik lehetőség hogy direktbe a srácnak írsz, hogy láttad a múltkori bulin és mondjuk megkérdezheted azt, hogy gyakran szokott ilyenekre járni vagy a barátnődet honnan ismeri? Vagy ki által ment oda, honnan hallott az egészről? Ha szimpatikus vagy neki, úgyis megy tovább a beszélgetés, ha nem, nincs téma, alig ír, akkor hagyd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!