Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kicsit rettegek. Egy lánnyal már hétfő óta beszélek. Aztán nagyon szimpatikussá vált az egyénisége. Mirr kell hogy figyeljek?
Figyelt kérdés
Úgy kezdődött. Mostani hétfői napon rá találtam egy nekm való úgynond szimpatikus lányra. Viszont a lánnyal elejétől kezdve nagyon jókat beszéltünk. Igen én nem szia mizúval kezdek. (Ez mellékes) Vette fullra a lapot és igen nagyon jókat beszéltünk egészen keddig. Aztán szerdán nem írtam neki direkt ma írtam neki beszéltünk. Csak nem rég írta hogy fáradt és haggyuk rá ma. Azt is megbeszéltük hogy taliznánk ő benne lenne csak nincsen ideje ez a hét neki ki lőve. Aztán lehet jövőhéten. Viszont van egy olyan sejtésem le akar koptatni vagy rettegek attól hogy elvesztem aztán mással is lehet beszélget vagy nem tudom. Ezt a jó isten tudja. Nagyon megfogott a csaj. Szeretnék tőle tőbbet. Aztán szíveztünk is már stb.. Lehet szimpatikus vagyok neki nem tudom. Szerintetek mit kell hogy csináljak?2019. jún. 6. 19:09
1/4 anonim válasza:
Előszöris kezeld nyugodtan a dolgokat és maradj önmagad minden helyzetben. Nem kell megijedni, ha nem jött még össze, lehet egy kis idő múlva összejön. Lényeg, hogy őszintének kell lenned és próbálj meg arra összpontosítani, hogy sikerülni fog. Nem kell rágörcsölni, csak lazán. 😊
2/4 anonim válasza:
Ezek a jó fej lányok kavarnak mindig mindenkivel , meg már sejthetően átmentek rajta páran, te is csak egy vagy a sok közül , csak még a bugyiját sem sikerült le venned. Szerintem ne éld bele magad, sőt kérdez azért rá , hogy most hányadán is álltok és van e esetleg valami srác a képben , ami miatt kevésbé keres.
4/4 A kérdező kommentje:
17 én is és ő is
2019. jún. 8. 19:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!