Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan lehet észrevenni ha tetszem egy fiúnak/osztálytársnak? (17 éves)
Ha más társaságban vagytok akkor pl észreveszed hogy téged néz miközben amúgy a barátaival van
Ha rád néz, elmosolyodik esetleg elpirul
Ha félénkebb akkor csak messzebbről figyel, ha belevalóbb akkor elkezdi keresni a társaságodat
Ha neked is tetszik és viszonzod a szemezést, egyszer eljön a pillanat hogy rád fog írni és elkezdtek beszélgetni
Ha merészebb, élőben is könnyedén odamegy hozzád egy tök alapvető dologgal csak hogy legyen köztetek kontakt:)
Ezek mind személyes tapasztalok, illetve még nekem egyszer az is feltűnt hogy a társaságától kicsit messzebb leült beszélni az egyik haverjával és volt hogy a haverja elég hirtelen pont az irányomba nézett el, meg miközben beszéltek többször éreztem a tekintetüket és ha egyenesen odanéztem tényleg szemtől-szembe találtam velük magamat:D
És kiderült hogy tényleg tetszettem a srácnak, egy hónap chatelés után már elhívott talizni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!