Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljunk a párommal?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljunk a párommal?

Figyelt kérdés
Nos, az a probléma akadt fent a párommal én 17 a párom 18 éves és nyáron össze szeretnénk költözni valamilyen módon. Egyikünk szülei sem szeretné hogy nyáron ott legyünk és ne csináljunk semmit egész nyáron. A párom dolgozni szeretne de abból annyi pénzt hogy albérletbe menjünk nem tudnánk össze szedni természetesen én is dolgoznék de még így se tudnánk “össze költözni”. Esetleg bárki tud valami tanácsot adni ebben a helyzetben? Előre is köszönöm a válaszokat

2019. máj. 29. 22:42
 1/8 anonim ***** válasza:
talán egy lepukkant munkás szálló, vagy havroknál ahol van úgy szoba, ez neheéz dolog így sajnos :/
2019. máj. 29. 22:46
 2/8 A kérdező kommentje:
A probléma hogy a szüleink nem segítenek... édesapámtól is kértem segítséget de nem hajlandó semmilyen formátumban segítséget nyújtani
2019. máj. 29. 22:49
 3/8 anonim ***** válasza:
Inkább tanuljatok és bírjátok ki, úgy jártok a legjobban. Nem tudom mennyire laktok messze egymástól, de az egyikőtök megszállhatna a másik városában egy motelben vagy panzióban, esetleg hotelben. Létezik diákmeló. Az összeköltözés nem igazán fog menni úgy hogy még soha nem dolgoztatok, főleg a nyárig.
2019. máj. 29. 23:02
 4/8 anonim ***** válasza:
57%
Persze hogy nem ad fater pénzt, mert tudja hogy hamar elmúlik a kölyök szerelem, ezek csak hirtelen jött fellángolások max 1 évig húzódnak el.
2019. máj. 29. 23:50
 5/8 anonim ***** válasza:
79%
De minek? Nincs hol aludnotok? Hívd át a párod és kész. Nem értem minek kell elköltözni, hogy vele együtt legyél. Mindenki meg tudja normálisan oldani, hogx sok időt töltsön azzal akit szeret, csak ti nem 😂
2019. máj. 30. 06:39
 6/8 anonim ***** válasza:
7%
Negyes! 5eve tart koszi☺️ 15 voltam mikor ossze jottunk.
2019. máj. 30. 09:29
 7/8 anonim válasza:

(ötösnek megjegyzésben:6 éve vagyunk együtt és még csak 20 éves vagyok, párom 22, szóval ez nem törvényszerű)

Mi 3 hónap alatt tettük össze a pénzt albérletre, én is 50ezret és ő is minden hónapban,ez elég volt a kaucióra és első havi lakbérre, szóval ennyit muszáj összekaparnotok, szinte mindenhol kérik. Így legkésőbb szeptemberre megvagytok,de azt is számold hozzá hogy ennetek is kell, venni lakásba ezt-azt, ez igényeitektől függ. De egyébként amíg kiskorú vagy nem tudsz elköltözni hivatalosan. Beszélj a szüleiddel, nem hiszem hogy komolyan elküldenének ahelyett, hogy engednék hogy együtt legyetek egész nyáron. A másik, hogy csak nyárra akartok összeköltözni? Hülyeség lenne. Vagy utána mit csinálnátok? Gondolom suliba jártok. Miből élnétek meg?Legalább azt várjátok meg, amíg végeztek a sulival és lesz rendes munkátok. Mi is így tettünk, tudtunk volna sietni, de minek?

2019. máj. 30. 18:38
 8/8 anonim ***** válasza:
5 éve tart és 15 voltál, mikor összejöttetek, de most 17 vagy. Aha... számold át gyorsan újra!
2019. jún. 1. 07:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!