Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szisztok, tetszem neki vagy nem?
Hű, ezt megkaptad 😂 Tény, hogy a tízéves tesómnak jobb a helyesírása, mint a tiéd. Egyébként egy általános jótanács: amelyik fiúnak tetszel, az nem a csaja háta mögött, titokban nyomul rád. Ha kelkenél neki, akkor kidobná a csajt, és csak veled foglalkozna.
Vigyázz, szerintem csak ki akarja használni a végtelen butaságodat, és maximum párszor felpróbál, mielőtt végleg kidob az életéből. Legyél igényes, tanulj meg írni, és ne add oda a tested olyannak, aki veled egyidőben más nőt is tologat.
csak gondolj bele, ha barátnője van, előbb utóbb te leszel a barátnő, és ugyanúgy fog másfele kacsinta,
de te ismered őt jobban :)
“kérdezi hogy ha együtt lennénk és ha mellettem lenne mit csinálnánk,”
Jah, tényleg teljesen más ez a fiú... nem a szexre utazik, ááááá, dehogy. Istenem, de szörnyen egyszerűcske vagy te, kislány. Semmi baj, ennyi ésszel nem kell, hogy tartásod is legyen, vállald be önként a kitaposott kapca szerepet, több nem is jár egy ilyen lánynak.
És hogy miért baj, hogy saját anyanyelvedet nem voltál képes 18 év alatt megtanulni, édesem... hadd ne válaszoljak erre, nem akarok a kis harmatos lelkedbe gázolni. Azt majd megteszik a fiúk helyettem, akik nem lesznek irgalmasak, könyörtelenül ki fognak használni mindaddig, míg megkeseredett, kiégett szutyok nem válik belőled.
"...és színeszkedik is."
Pontosan.😂
Ha nem akarsz tőle semmit, akkor mi a kérdés? Nem tökmindegy akkor, hogy lyukra játszik? Vagy ennyire szeretet hiányos vagy, hogy az önbecslésedet növelnéd azzal, hogy esetleg bejössz neki? Bármi is a helyzet, ő sem az eszedért van oda, max a lyukadért.😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!