Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nekem alacsony a 163 cm?
Őszinte leszek. Kit érdekel a magasság? :D Én nekem annyi szokott lenni mint "kritérium" , hogy ne legyen nálam magasabb, de azt hiszem ez érthető úgy, hogy 187cm vagyok.
Egyébként meg volt már dolgom magas lánnyal (~180cm), és volt, hogy egy alig ~160cm-es lány tetszett. Ezek ellenére a volt barátnőm pl 173cm volt. A magasság nem egy döntő tényező, szerintem csak extrém esetben számítana. Úgyis az arc, a testalkat és a személyiség, belső értékek fognak számítani döntően.
Egy 200+ cm-es pasihoz valóban, de itthon a többség 175-185 között van, ahhoz meg teljesen rendben vagy:)
Én amúgy 150 vagyok, most ássam el magam, mert valaki azt mondta, hogy az alacsony nők senkit nem érdekelnek? Én mondjuk nem ezt vettem észre:)
Én 165 centi vagyok, lány :) Nem számítok magasnak, de alacsonynak sem! Pont a tökéletes kategória a 160-175 közötti!
Nekem egyszer egy Férfi azt mondta, 179 felett nem áll szóba nővel! egy nő ne legyen 180+ és 43-as lábméretű, szerinte ez inkább taszító, minthogy valaki "csak" 162-165 centi.
#7, nem téged akarlak bántani, hiszen nem te mondtad, de az ismerősöd azért elég bunkó volt. A magas nők is emberek, lehetnek szépek, vonzóak és nem tehetnek róla, hogy nagyobbra nőttek az átlagnál. Sokuknak épp az ilyen szövegek miatt van önbizalomhiánya.
Meg manapság a pasik is sokszor 46-os, 47-es csónakokon sétálnak, ehhez képest egy 43-as láb komolyan olyan megbotránkoztató? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!