Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tudna ötletet adni valaki? 🙂 18/f

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudna ötletet adni valaki? 🙂 18/f

Figyelt kérdés

Sziasztok!🙂

Nos tudom! Ez a kérdés nem ebbe a kategóriába tartozik,😬 de mivel itt vannak velem egykorúak így gondoltam hátha tudtok segíteni.

Előre is szólok, lehet hülye kérdés vagy is fura, de aki tud, vagy van valami ötlete segítsen.😉

Nos hát azért is írtam ide, mert olyan gondom akadt hogy:

Még tavaly karácsonyra kaptam egy 2 fő részére 3D mozi jegyet.

Én úgy gondoltam, elteszem hátha azért ebben a pár hónapban lesz akivel eltudok menni.

De sajnos nem így alakult, mivel barátaim nincsenek, havarjaim nincsenek, barátnőm sincs és én meg azért most szüleimmel nem szeretnék elmenni, mivel gondoltam, hogy most már jó lenne az én korombeli emberekkel menni ilyen helyekre meg hát úgy felszabadulni kicsit. De hát sajnos nem így alakult.☹️

És hát lassacskán lejár a jegy felhasználhatosága ami június 14-én lesz, addig érvényes.

Hát! Lehet nem tudtok ötletet adni,🤨 hogy mit csináljak, de aki tud is szívesen fogadom!😉

Köszönöm, hogy végig olvastad!🙂

2019. máj. 26. 19:33
 1/3 anonim ***** válasza:
49%
Nos, osztálytásrak? Munkatársak? Bárki aki közelebb áll? Vagy ha nincs, akkor el is adhatod!
2019. máj. 26. 19:40
 2/3 anonim ***** válasza:
43%
én elmegyek veled xdddd
2019. máj. 26. 21:20
 3/3 anonim ***** válasza:
49%
Hát még próbálj ismerkedni, de ha esetleg nem sikerülne menj el egyedül, vagy ajándékba add oda szüleidnek, menjenek el ők kikapcsolódni, romantikazni egyet.
2019. máj. 26. 22:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!