Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon tetszek neki?

Figyelt kérdés
Van egy osztálytarsam, akivel tök jól elvagyok, meg sokat beszélünk mostanság és neki volt (van) egy crushja és ezeket a dolgokat mindig velem beszéli meg. Múltkor elmentem ebédelni, elmaradt az utolsó órája, így elkísért,nem utasítottam vissza, mert legalább nem kellett egyedül lennem. Ezután megkérdezte, hogy kikísérhet-e az állomásra. Mikor odaértünk még beszélgettünk... feljött az a crushja és bejelentette, hogy van egy másik kiszemeltje. Kérdeztem tőle, hogy ki az és csak annyival letudta, hogy majd minden időben kiderül és még nem akarja elárulni. Most teljesen beparáztam, mert érzékeny a srác és, ha kiderülne, hogy én vagyok az a személy félek, hogy elrontanám a jelenlegi kapcsolatunkat. Lehet csak én vagyok ilyen paranoiás és lehet nem rám gondolt, viszont, ha mégis akkor meg nem tudnám hogy megmondani neki, hogy én nem szeretnék tőle többet barátságnál, de félek, hogy megharagszik és már nem lesz olyan felhőtlen a viszonyunk, mint eddig volt. Nem szeretném megbántani és ezért tanácsot szeretnék kérni. Szerintetek mit kene tennem vagy mondanom, ha tényleg én vagyok az a személy? Mert én totálisan kétségbeesett vagyok.

2019. máj. 24. 22:12
 1/1 leire válasza:
Szerintem ha elmondja vagy jelzi valahogyan hogy te vagy az zaszemély, akkor nyugodtan mondd el neki hogy csak abarátja szeretnél lenni. Ez nem rossz dolog, sőt jobb őszíntének lenni.
2019. máj. 25. 15:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!