Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez mennyire lenne jó ötlet?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez mennyire lenne jó ötlet?

Figyelt kérdés

10 hónapja vagyunk együtt barátommal. Az elmult idokben ugy erzem nincs mar szerelem reszerol. Reszemrol meg baromi sok az elvaras. Azt terveztem hogy juniusig mostmar feltunoen kedves leszek vele, az lesz mindig amit ő szeretne, kedveben jarok mindig. Aztan ha úgy veszem eszre hogy ezt nem erdemelte meg és ő ugyanugy nem becsul meg akkor junius elejen szakitok vele es meglatjuk mennyire hatja meg és hogy szeretné e folytatni a kapcsolatot. Hulyeseg?

Nagyon szeretem őt

De nekem már nem nagyon megy ez az egesz. Szivem szerint már most megtennem a szakitast hogy megtudjam jelentek e neki barmit is. De tekintettel vagyok arra hogy most erettsegizik és ne legyen miattam ideges

2019. máj. 7. 23:58
 1/1 anonim ***** válasza:

A pasik a játszámákból szinte semmit nem értenek meg. Nekik az létezik, hogy igen/nem.

Amúgy meg ha most se becsül meg akkor ezután miért tenné? Neked "jó" volt így (legalábbis szerinte), te meg hagytad.

Inkább beszéld át vele aproblémát és ha megérti és szeret akkor változtat és igyekszik, ha nem akkor szia

2019. máj. 8. 09:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!