Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy fiú profilképére egy "Hűha" reakcióval reagál egy lány, az pontosan mit is takar nála?
Figyelt kérdés
Kedveli, vagy mi lenne pontosan ennek a reakciónak az értelme? Bocsi, hogy ide írom, de nem igazán van máshol helye itt szerintem.. :)2019. máj. 4. 19:14
1/5 anonim válasza:
selfire írja?
ha igen,akkor szerintem nem annyira
meg másra sem :D
Olyan mint a "jó kép" meg a "wow" szerintem jelentéktelen
2/5 anonim válasza:
Ne a profilkép alapján döntsd már el, hogy bejössz-e neki..
Istenem, hova fajulnak ezek...
3/5 anonim válasza:
Hűha, azt jelenti, hogy jó kép lett, és csodálkozik...
4/5 A kérdező kommentje:
nem rólam van szó, csupán láttam az egyik embernél
ha tetszik neki, akkor ott a szív is amit lehetne használni, vagy a tetszik jelzo, stb
2019. máj. 4. 20:01
5/5 anonim válasza:
Szerintem semmi jelentősége sincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!