Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki egy kicsit csunyácskább lánnyal járni mint en vagyok?
Figyelt kérdés
Ha, en vagyok egy 10/7-8 akkor ő egy 10/4-5,de nagyon aranyos, kedves lány2019. ápr. 28. 12:51
11/15 anonim válasza:
Nem is az, hogy nem tartja a legvonzóbnak a külsejét. Nekem is volt olyan barátnőm kettő is, akik kicsit "csunyácskák" voltak. De ugye nagyon kedvesek és aranyosak voltak és, el tudtam fogadni a kü
12/15 anonim válasza:
Nem tetszik a haveroknak? És? Te vagy vele, nem a haverok. Jobb lenne olyan, aki megfelel a haverok ízlésének, de nem érzed jól magad vele? Hidd el a haverok is magasról fognak tenni a te ízlésedre, amikor párt választanak.
13/15 anonim válasza:
*külselyüket. Nem éreztem egyáltalan cikinek, hogy nem a legszebbek a barátnőim. Szerettem őket és ez a kérdés fel sem merült bennem.
Bocsi, csak véletlen rá nyomtam a küldésre.
14/15 anonim válasza:
Ha te szépnek tartod,mit érdekel h más mit gondol róla?Ha neked tetszik egy kocsi,akkor azért nem veszed meg,mert másnak nem az ízlése,és nem járna olyan autóval?Ha szereted akkor vállald fel!Nem tudunk mindenkinek megfelelni!
15/15 anonim válasza:
Nem ciki,te vagy hozzá degenerált...Sajnálom szegény lányt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!