Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megtetszett a haverom?
Figyelt kérdés
osztálytársak vagyunk, ő tipikusan az "anarchia" azon tagja, aki a visszahuzodo,csendes, de okos, és ha valaki jól megismeri, egy vicces és igazán rendes srác.Mindig is jóban voltunk a kis baráti társaságunkon belül, de kettesben nem megyünk sehova - ami érthető is, hiszen haverok vagyunk, a csapattal megyünk bárhova. De az a helyzet, hogy mintha elkezdett volna nekem ez a fiú megtetszeni.. Szerelmes nem vagyok, ez fix, de mostanában van, hogy azon kapom magam, hogy őt nézem, hogy rá gondolok.. mivel osztálytársak vagyunk, az év végéig biztosan nem is említeném ezt neki, de június után már nem leszünk osztálytársak, hiszen elballagunk:D esetleg érdemes lenne valahogyan utalgatnom erre neki? Én sem vagyok magamban biztos, azért is szeretném kívárni az év véget , hogy ezzel az érzéssel ugyonigy leszek e.. Előre is koszonom a válaszokat💜2019. ápr. 27. 20:14
1/4 anonim válasza:
"mintha elkezdett volna nekem ez a fiú megtetszeni.. Szerelmes nem vagyok, ez fix"
Tetszik vagy szerelmes vagy? Mert ez két külön dolog. Beszélgess vele, hívd el valahova és majd kiderül, hogy mi lesz ebből.
2/4 Alain Delon válasza:
Menj rá a projektre. Veszíteni nem fogsz vele.
3/4 A kérdező kommentje:
#1:nem vagyok szerelmes, szimplán csak "bejön" nekem:)
Köszönöm a választ mindkettőtöknek❤️
2019. ápr. 27. 21:15
4/4 anonim válasza:
Szerintem tipc ugy vagy mint en...Nekem is van egy osztalytarsam,aki irant tobbet erzek mint baratsag,de kevesebbet mint szerelem...Szerintem,ha szeretnél is tole valamit,akkor beszelj meg vele valami talalkozot,arra hivatkozva,hogy joban vagytok,de meg sose voltatok sehol sem ketten.Igy ismerkedesre is van idotok.
Sok sikert kivanok!!!🔥
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!