Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
176,5 cm magasság nem alacsony?
Mondjuk egy 9-10 cm-el alacsonyabb lánynak ez meg felel? Illetve a 67,5-68 kg vékony, szálkás testalkat? Tudom nem ezektől függ, úgyis biztos találok valakit. De tudnom kellene , hogy a lányok szemébe én milyen fiú vagyok azért?! Ezekkel a paraméterekkel, mert van egy kis önbizalomhiányom és szeretethiányom is!
17/F
Én nőként vagyok 173 centi. Sokáig aggódtam a magasságom miatt, mert túl magasnak tartottam magam. Kamaszként úgy gondoltam, hogy nehéz lesz párt találnom, pedig vannak nálam sokkal magasabb csajok. Az idő elteltével elfogadtam magam, az alacsonyabb pasik is megnéznek az utcán. Szerintem nem minden a magasság, manapság pedig egyre több csajt látok alacsonyabb férfival. :D Fogadd el magad, mellesleg 17 évesen még pár centit nőhetsz is, ha szerencséd van.
23 / N
Az igen, én olyan 164 vagyok és ez már igen, elég alacsony :D
19/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!