Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyenkor mit tegyek?
Figyelt kérdés
Kb 1 éve szakított velem a barátnőm, és utána 5 hónap múlva pedig egy új barátnőm lett. Azóta az exemnek lett egy barátja, és bármiféle viccet mondok az osztálynak (senki sem nevet :D ) De ő igen és amikor még dolgozatot írtunk ő csak random segített. Meg ahova jön a barátnőm és beszélgetek vele akkor ő is. És ez meglepő számomra, és volt még több ilyen eset. És ez kicsit idegesít/zavar. Szóval így furcsálom.2019. ápr. 23. 15:30
1/3 anonim válasza:
Hát figyu beszéld meg vele szépen akár Facebookon vagy személyesen, hogy te azt gondolod, hogy még érzel valamit írántam és én nekem van másik barátnőm de attól még lehetünk barátok valami ilyesmit! :)
2/3 anonim válasza:
Zavar, hogy rendes veled?
Annyira sajnállak...
3/3 A kérdező kommentje:
Nem kedves hanem túl kedves :DD
2019. ápr. 24. 06:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!