Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megsérteném vagy bajba kerülhetnék ezzel a cselekedettel?
Van egy régebben megismert lány barátom akivel elég szoros kapcsolatban voltunk (pl.: írtuk egymásnak, hogy szeretlek cicám, meg hogy imádom a tested). Ez nem volt több, mint szoros barátság! (Tudom fura, de ilyen volt és úgy éreztük hogy nem akarunk összejönni) Egy időben eltávolodtunk egymástól, de most újra egymásra találtunk. Élőben még nem találkoztunk. (Itt kezdődik a kérdésem lényege...)
[[Viszont van a mostani barátnőm akivel elég rossz a kapcsolatunk, a szakítás szélén állunk, de van remény rá, hogy kibéküljünk.]]
Az imént megbeszéltünk egy találkozót, viszont ő felajánlotta hogy menjünk el élményfürdőbe. Én beleegyeztem, mert elvégre láthatjuk egymást, és (azt tudtam hogy nem tud úszni de azt is mondta hogy tanítsam meg)
Én viszont attól félek hogy bejön nagyon és szerelmet vallok neki, így pedig megcsalva a barátnőmet.
Ti mitévők lennétek?
16/f
Ha a jelenlegi barátnőddel a szakítás szélén álltok és ki is békültök, valószínű, hogy később kezditek előlről.
Ha nem vagy boldog a jelenlegi kapcsolatodban (és nem tűnsz annak), akkor ha van egy harmadik személy a képben, ha nincs, szakíts vele, a saját érdekedben.
De ez olyan gaz xdd
Én soha nem kérnék meg egy csavot h “ohh kerlek tanits meg uszni mert megfulladok”
Kerlek, ha nem tud uszni akk miért mentek oda könyörgöm xd
Ezek szerint bejossz neki szóval hanyagolnam a találkozót
Ja és valszeg nem csak ilyen haveri tala lesz mert vegig visitozni meg rajtad fog csimpaszkodni mert “nem tud uszni”
Hat haver rajtad all. Ha szereted a baratnod akk nem sokat be ennek a béna cselnek
3. válaszoló: Igen, most találkozom, de már számtalan képet küldtünk egymásról. Nálam is kell egy kevés személyes együttlét, de ez most ilyen szituáció. Már tervezem a szakítást és valószínűleg meg is lesz.
4. válaszoló: Akivel most együtt vagyok barátnőmet is félig-meddig én tanítottam meg, de neki már mentek az alapok.
Hogy érded, hogy bejövök neki? Úgy hogy viszont szeret?
A mostani barátnőmmel már úgy vagyok hogy inkább hanyagoljuk...
Dobtam az előző barátnőmet.
Majd meglátom mit fog tenni, ha esetleg mondja hogy viszont szeret akkor örülünk meg minden, ha nem említi akkor sem fog nagyon meghatni.
Régebben is mondogatta hogy velem akar megtanulni úszni.
Úgy érzem hogy nekem ő egy jó lány lenne.
7es válaszoló jól elmagyarázta
Nekem nem volt már hozza türelmem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!