Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miert nem ir vissza?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert nem ir vissza?

Figyelt kérdés

Par napja ossze vesztünk egy dolgon amit en szurtam el.

En mindig irom neki h had bizonyitsam be neki h ot szeretem de latja de nem ir vissza

Egy napja meg vissza irt de mar nem

Most csak tesztel h mennyire vagyok kitarto?

Mert en meg irtam neki vilagosan h addig irok amig nem ad egy valaszt

2019. ápr. 20. 09:28
 1/7 anonim ***** válasza:
Fiú vagy vagy lány?
2019. ápr. 20. 09:55
 2/7 anonim ***** válasza:
73%
Nem ír vissza = már vérbosszút tervez, hogy kinyírjon téged és az egész családodat.
2019. ápr. 20. 10:00
 3/7 A kérdező kommentje:
Lany vagyok
2019. ápr. 20. 10:04
 4/7 anonim ***** válasza:
73%

"En mindig irom neki h had bizonyitsam be neki h ot szeretem"

Ez több sebből vérzik. Mivel mindig írsz neki, szerintem az agyára mész vele, pont ezért nem reagál. Hagyni kell gondolkozni, nem nyomulni és lejáratni magad. Azt írtad, "őt szereted", tehát más is jött a képbe gondolom. Ha összevesztek és hibáztál, kérj bocsánatot. Azzal, hogy folyamat traktálod, és szinte megalázkodsz, könyörögsz, elveszted az utolsó csepp méltóságotodat is a szemében. Egy kapcsolat alapja a kommunikáció, ha az nem működik, a kapcsolat sem fog.

2019. ápr. 20. 10:35
 5/7 A kérdező kommentje:
Mar kertem tole bocsanatot es azt irta h nem tudja h meg bocsásson e:(((
2019. ápr. 20. 11:13
 6/7 anonim ***** válasza:
62%
Adj neki időt, ne írj neki, aztán majd kiderül. Ha nem akar kibékülni, akkor engedd el.
2019. ápr. 20. 11:15
 7/7 A kérdező kommentje:
Rendben koszonom az ertelmes valaszt:)
2019. ápr. 20. 11:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!