Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, ti gáznak tartanátok...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, ti gáznak tartanátok egy ilyen lányt?

Figyelt kérdés
Hát igazából elég furcsa vagyok(értsd ez alatt hogy pl. random dolgokról kezdek el beszélni egy beszélgetés közepén,néha úgy beszélek mint Donát kacsa stb.) gyenge szociális érzékenység van és nagyon félénk vagyok.Nagyon kétbalkezes vagyok és állandóan csetlek-botlok.Imádok olvasni, de a jobbik itt kifújtak.Még sosem kerültem közel egy fiúhoz sem, és talán pont azért mert szánalmasnak látják ezt.Szerintetek is az?16/l
2019. ápr. 13. 19:19
 1/6 anonim ***** válasza:
86%
Ez összetettebb dolog, de egy bizonyos mértékig inkább aranyos.
2019. ápr. 13. 19:21
 2/6 A kérdező kommentje:
(*Gyenge szociális érzékem van)bocsi az autocorrect
2019. ápr. 13. 19:23
 3/6 anonim ***** válasza:
86%
Ahhoz hogy valakiről mondjuk bármit, meg kell jobban ismerni. Neten írhat bárki bármit és a legrosszabb tulajdonságait valószínűleg nem fogja, amit a közelében lévők viszont látnak. Így nem teljes a kép.
2019. ápr. 13. 20:06
 4/6 anonim ***** válasza:
56%
Szerintem inkább cuki.
2019. ápr. 13. 21:24
 5/6 anonim ***** válasza:
84%

Én meg S hogy lyen vagyok ,ráadásul nagyon könnyen zavarba jövök és akkor mindig úgy érzem csinálnom kell valamit és általában olyankor valami nagyon ügyetlen dolgot csinálok .

Láttam írták többen is hogy ez "aranyos,cuki".

Hát én inkább kínosnak érzem .

16/L

2019. ápr. 13. 21:43
 6/6 anonim válasza:
Nem gáz, de ahogyan leírod magad úgy tűnik eléggé szorongsz ha emberek közt vagy. Régen én is hasonló cipőben jártam. Ha olyan emberek közt voltam akikkel nem volt szoros a kapcsolatom, akkor úgy éreztem mindenki néz, ha valaki nevet akkor biztos rajtam és a kétbalkezességemen szórakozik. Az évek során igyekeztem kilépni a komfortzónámból, annyit tapasztaltam amennyit tudtam, mára már eléggé oldott tudok lenni az emberek közt. Rendbe van ha valaki olyan mint amilyennek te leírtad magad, csak úgy tűnik mintha ez zavarna téged. Ha zavar, akkor próbálj segíteni rajta. Azzal, hogy kilépsz a komfortzónádból, fokozatosan tágítod. Most nem akartam life coach lenni, nem vagyok annak való, csak ismerős az ahogyan leírtad magad :) 18/F
2019. ápr. 14. 16:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!