Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Valahogy be lehet állítani,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valahogy be lehet állítani, hogy ne jelezze?

Figyelt kérdés
Lehet ez inkább számítástechnikai kérdés. A lényeg, hogy van egy lány aki tetszett, de én neki nem, úgyhogy megbeszéltük a dolgot, hogy ebből nem lesz semmi. De nekem még mindig nagyon, és a hülye facebook mindig kidobja, ráadásul a legelejére ha online, és olyankor mindig eszembe jut és fáj. Nem akarom letiltani vagy bármi ilyesmi, csak ne jelezgesse, hogy online.

2019. ápr. 12. 23:02
 1/8 anonim ***** válasza:
telón nemtom, hogy lehet e ilyet, de gépen a chatnél ott van ugye a fogaskerék, megnyitod és ott van, hogy "elérhető állapot kikapcsolása" és van olyan lista azon belül, h "elérhető állapot kikapcsolása egyes embereknek", nem fogod látni hogy online van és ő se téged
2019. ápr. 12. 23:07
 2/8 anonim ***** válasza:
Tapasztalatom szerint az alapján sorolja be az online embereket, hogy mennyit beszélsz velük. Azt nem tudom, hogy átállítható-e. Az biztos, hogy ha sokat beszélsz másokkal, akkor hátrább fogja sorolni.
2019. ápr. 12. 23:07
 3/8 A kérdező kommentje:
Amíg tartott vele beszéltem a legtöbbet, már egy hónapja vége de még mindig a top 3-ba dobálja...
2019. ápr. 12. 23:35
 4/8 A kérdező kommentje:
Azt viszont nem szeretném, hogy ő bármit észre vegyen ebből, mármint mi úgy váltunk el, hogy maradjunk barátok, szóval lehetőleg ő lásson
2019. ápr. 12. 23:36
 5/8 anonim ***** válasza:
nem lehet beállítani...
2019. ápr. 12. 23:39
 6/8 A kérdező kommentje:
És hol van ez a "elérhető állapot kikapcsolása egyes embereknek"? Az elérhető állapot kikapcsolása megvan de én ott ilyet nem látok.
2019. ápr. 12. 23:47
 7/8 anonim ***** válasza:
azon belül van, rá mész és többféle variácó van, hogy kiknek ne legyél látható
2019. ápr. 12. 23:48
 8/8 A kérdező kommentje:
hát lehet én vagyok vak de itt ilyen nincs :D Csak ki be kapcsolható az elérhető állapot, nem lehet semmire rámenni itt.
2019. ápr. 13. 14:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!