Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megéri rágörcsölni?
Sziasztok!
Én egy 19éves srác vagyok.Nem élek gazdag családban,normál körülmények között élünk.Az iskolában elég jól teljesitek,gyakorlati helyem lesz a munkahelyem.Én nekem terveim vannak a jövőbe,szeretnék dolgokat megvalósitani.Bulizni,inni nem szeretek.Saját pénzből megcsináltam a B kategóriás jogositványt,autót vettem (nem bmw-t,de a-ból b-be elvisz).Közben szerintem bele estem egy lányba,aki adott jeleket de közben másnak is,aztán elhivtam közös programra,de nemet mondott,mert nem ért rá.Azon rágódtam azóta hogy tényleg nem ért rá,vagy csak igy akart lekoccintani.Na mindegy a lényeg,hogy ilyet még nem éreztem lány iránt.Mint irtam nagyon régóta dolgozom,pár hónap és munkába állok,és hajtok a célom felé.Viszont az a lány kb az én ellentétem.Nem látom,hogy lenne célja,úgymond még semmit nem tett le az asztalra,viszont barátja már volt több.Nekem egy barátnőm sem volt.Ez sajnos elkeresit,hogy ennyi évesen még csak nem is volt.Pedig egyébként nem tartom magam csúnyának,csak még nem tudok velük úgy beszélni,mint mások.Önbizalomhiányom van.Ő volt az első lány,akit elhivtam valahova.Már próbáltam mindenhogyan de nemtudom elfelejteni,mert minden nap látom,és azt is hogy másnak is ,,teszi a fejét''.Tisztára olyan,mintha két személyisége lenne.Egyik nap velem van el nagyon jól,másnap leszar és egy másik sráccal van el,és adja a jeleket.Attól félek,hogy ha megtudja valaki,hogy ennyi idősen még nem is csókolóztam,nagyon gáz,és elkeseritő.
A kérdésre válaszolva: Nem, nem éri meg rágörcsölni.
Ha látod, hogy a lány konkrétan mindenki iránt így érdeklődik akkor hagyd. Esetleg még egyszer próbáld meg elhívni valahova, hátha most rá ér, de ha nem, akkor engedd el.
Egyáltalán nem gáz, ha valakinek ilyen korban nem a párkapcsolat a legfontosabb. Ha van célod, ami számodra tényleg fontos, előbb valósítsd meg azt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!