Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ki miért magányos?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki miért magányos?

Figyelt kérdés
2019. ápr. 3. 11:52
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
61%
Te miért vagy az? :/
2019. ápr. 3. 12:26
 2/11 anonim ***** válasza:
Nincs senki akivel lehetne beszélgetni, eljárni programokra. Jó lenne ha lenne de megvagyok így is.
2019. ápr. 3. 12:36
 3/11 anonim ***** válasza:
50%
Egoista, politikailag korrekt, nőgyűlölő, feminista, rasszista, antiszemita, homofób, utálkozó prolig€ci vagyok
2019. ápr. 3. 13:09
 4/11 anonim ***** válasza:
Nincs se barátnőm, se barátaim akikkel elmehetnék bárhova is.
2019. ápr. 3. 14:17
 5/11 anonim ***** válasza:
Nem rég szakítottak velem, nem tudok fiúkkal ismerkedni, mert nincs olyan hobbim, nem szólítok le senkit, azt meg várhatom hogy valami idegen odajöjjön hozzám. Neten meg nem jó mert mindig pont olyanok írnak akik messze laknak. Már vagy 6 budapestivel beszéltem, de nyíregyi még egy se írt :D Nincs kivel elmenni valahova. 2 barátnőm van, de ők nagyon ritkán érnek rá.
2019. ápr. 3. 14:46
 6/11 anonim ***** válasza:
0%
Mert, közöd?
2019. ápr. 3. 18:46
 7/11 anonim ***** válasza:
priviben leirhatom
2019. ápr. 3. 19:28
 8/11 anonim ***** válasza:

Nem vagyok teljesen magányos, vannak barátaim és a családommal is jól kijövök. Egyedül párom nincs, és egészen sokáig jól éreztem magam egyedül, mostmár készen állnék egy új, tartós párkapcsolatra. Azért nincs senkim, mert mindig zsákutcába futok.

- bejön a srác, de ő ezt abszolút nem is veszi észre, nagyon nem akarok nyomulni.

- megismerek valakit neten, a randin kiderül hogy mégsem jó.

- olyan tetszik meg akit nem tudok megtalálni az interneten

- olyan tetszik meg akinél nem SZABAD beprobalkozni, mert tudom hogy nem nézné jó szemmel.

Egyszerűen rosszul vagy rossz helyen próbálkozok :D

De nem adom fel, örökké nem mehet ez. Majd csak lesz valaki :)

2019. ápr. 3. 21:42
 9/11 anonim ***** válasza:
Mert nincsen nagyon senki akivel tudnek beszelgetni stb
2019. ápr. 4. 00:14
 10/11 anonim ***** válasza:
Mert nincs pasim :P
2019. ápr. 4. 17:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!