Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit kezdhetnék az önbizalomhiá...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kezdhetnék az önbizalomhiánnyal?

Figyelt kérdés
Ez egészen már 2 éve tart.. Nagyon nehezem fogadom el magam , hiszen felsős koromba nagyon sokat bántottak a külsőm miatt, és ezek a sebek sajna megmaradtak. Mindig máshoz viszonyitom magam és mindig sokkal alacsonyabbra veszem a lécet fiúk témájábán mert szerintem jobbat nem érdemlek.Mindig a legjobb barátnőm volt a szebb a jobb és itt is bántottak hogy én bezzeg milyen dagadt meg ronda vagyok stb...Múltkor mikor találkoztam egy fiúval elfutott mikor meglátott.. és azt hitte szebb leszek.Ezek után mégjobban lement az önbizalmam és nem tudom mit kezdhetnék vele...

2019. márc. 30. 23:32
 1/2 anonim ***** válasza:
45%

Szerintem még ne keress magadnak pasit.

A barátnődet pedig fogadd el úgy ahogy van.

Ez az önbizalom hiány...

Tippek:

-ha duci vagy,akkor kezdj el valamit tornázni, edzeni, esetleg otthon,ahol senki nem piszkál, és idővel szépen lefogysz majd, csak este felé már ne egyél édességet.

-Tornázni,edzeni tudsz az internetről kikeresni edzés terveket, tippeket

-A rondaságon is lehet segíteni.

Stílusos öltözködéssel, egy kedves mosollyal, rendezett hajjal már mindenkinek szimpatikusabb leszel.

-Ne foglalkozz azzal hogy mindenki mot gondol rólad.

Mert ők nem ismernek igazán,nem tudják, hogy miért vagy te egy nagyszerű lány.

-Ha piszkálnak, inkább menj el a közelükből,jobban jársz, ha meg se hallod amit mondanak.

Az a fiú, aki pedig elfutott, az egy nagy bunkó, paraszt.Nincs is értelme,hogy rá gondolj. Vagy szomorú legyél miatta.

A fő,hogy mosolyogj,kedves legyél. És nem kell mindenkinek megfelelned.

Ne hallgass rájuk.

A barátnődnek pedig kötelessége lenne megvédeni...

2019. márc. 31. 09:08
 2/2 anonim ***** válasza:

Próbáld meg reálisan nézni a dolgokat nekem ez segített. Duci vagy? Ez szerintem elég könnyen kideríthető és mindenki magáról meg tudja állapítani. Én például nem vagyok. Szépség? Hát ez meg relatív, találj magadban valami szépet, mosoly, arccsont, vonások. Nézd mindig mindennek a pozitív oldalát.

Aztán ha ezek megvannak jöhetnek erre a megoldások, étkezés változtatás, aztán ha lány vagy sminkelhetsz vagy valamivel feldobhatod a külsődet. Igaziból mindenre IS van megoldás, csak könnyebb beletörődni és magadat hibáztatni vagy a világot miért pont te stb.

19/F

2019. márc. 31. 13:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!