Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek mi a véleményetek erről?
Vagyis inkább, szeretitek ez baj ?
Még csak egy hete járunk a barátnőmmel és viszonylag hamar megismerkedtünk (1.nap rámírt, 2.nap megkérdezte, hogy járunk-e, 3.nap meg már [ugye egy éjszaka gondolkodási idő után] járunk) és azóta, hogy rámírt, mindig én kezdeményeztem beszélgetést (ez alól kivételt képez, ugye az első három nap).
Nektek mi a véleményetek erről ? Megvárjam, míg rámír, vagy én írjak rá mindig ?
Ajjaj, nem kapkodtátok el ezt egy kicsit?
Írj neki időről időre, de ne legyél túl tapadós. Ha komolyan érdekled ő is fog keresni, de ha mindig csak te írogatsz neki akkor azt az érzést keltheti benne hogy nem hagysz neki teret és akkor azért se fog keresni.
Kedves Kérdező!
Most akkor jártok, járogattok, vagy leveleztek? Irkáltok egymásnak... Tudom, hogy bután hangzó kérdés... de hát az is butaság, ha ebből problémát csinálsz. Hogy ki írjon és kire...
Ha együtt vagytok, akkor ugye (gondolom) nem írtok egymásra. Ha meg éppen külön, akkor meg nem mindegy, hogy ki kezdeményez?
Ha sokáig nem ír, akkor te, mint éhes kiskutya ott csaholsz a képernyőjén? Nem ajánlom.
Javaslom, h. ha írtál neki, előbb mindig várd meg a válaszát. Mindig úgy fogalmazz, hogy érezze a válaszadás kényszerét. Például a végén (vagy az elején) kérdést teszel föl. (- Milyen napod volt? - Mikor, hol találkozunk? - Hova menjünk moziba?, stb.) Ilyen egyszerű. És amíg nem válaszol, addig ne kezdjél bele további monológba. Várd ki a sorod... azaz a válaszát. A válasza pedig sokat elárul. De, ha sokáig nem válaszol, az is egyfajta válasz(!)
Az ERŐ legyen Veled!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!