Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez mit jelenthet?
Figyelt kérdés
Péntek este találkoztam először egy fiúval egy házibuliban(névről ismertük egymást csak előtte) és ő eléggé részeg volt ugyan, de mégis egész este figyelt rám, nem engedte, hogy bajom essen, mindenhova elkísért(a hidegben a buszhoz is, öleléssel búcsúztunk)végig a kedvemben járt. Ez jelenthet valamit?2019. márc. 24. 19:20
1/3 anonim válasza:
Annyira nem értem néha az ilyen kiirásokat. Nyilván tudod, hogy igen. Akkor itt mit szeretnél? Hogy még hat random ember megerőtsítsen benne,amikor semmit nem tudunk rólad, még a nemedet se?! (attól hogy srác a kiszemelt,még nem szűkül a kör)
2/3 anonim válasza:
Ha reszeg volt akkor....?!
Nos,ha elotte soha nem beszeltetek,stb akkor szerintem ez nem jelent semmit
3/3 anonim válasza:
Ha részeg volt és rád nagyon figyelt, akkor vitte őt a részeg feje és éppen pont feléd. Máskor is részeg lesz! Meg utána is. Meg később is. Jó lenne, ha nem lenne igazam. Ha még nagyon fiatal (15-17 éves), akkor meg akarta mutatni, hogy ő legény a talpán, ezért ivott (és berúgott). Nézzük el neki! Ám, ha idősebb, akkor ódzkódj tőle.
F.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!