Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Jól, vagy rosszúl döntöttem?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jól, vagy rosszúl döntöttem?

Figyelt kérdés

Mit kellet volna iletve mit kéne tegyek?

Volt egy fiú akivel összejöttem , de miután megvolt az első elkezdett nem keresni. Akartam vele találkozni,de nem értem el és igazából egy megbeszélt találkozó se jött össze.

Aztán felhivott mondta hogy gázban van azért nem írt ,de ezt nehezen hittem el miután fél percenként elérhető volt. Mondta hogy igy szeret ugy szeret de már nem hittem neki. Teljesen össze voltam törve,fölleg mert egyszer csak letette a telefont, és nem keresett egyáltalán. Én azt szakításnak vettem..Se búcsú,se semmién lezártam magam részéről. Késöbb megismertem valakit akivel jóban lettem . Nem akartam eleinte tölle semmit,mert ugy goltam vele ,hogy többet nem kell pasi ,mert ezt már csomószor eljátszották velem. Aztán végűl úgy döntöttem hogy tovább kell lépjek, majd meglesz az igazí és esélyt adtam a srácnak aki beszélni kezdett velem. Majd összejöttünk. Már 2 és fél hónapja járunk. Az előző srácot viszont nem tiltottam le mert nem nagyon akartam törödni már az egészel. Párom viszont megkért hogy tiltsam. Természetesen ellenkezés nélkül fogtam felléptem a volt barátom adatlapjára hogy töröljem. És ott láttam valamit amitől olyan színtrn bűntudatom lett. Láttam hogy kirakott egy képet egy házasodó párrol és a kép alá volt írva hogy ezrk mi is lehettünk volna 💔💔💔😢.

És ettől tök rosszúlkezdtem érezni magam. Sokan biztattak hogy hagyjam el , mert hát igazábol szerintem jogos hogy elhagytam ha napokig ,hetíkig felém se nézett.Már nem érzek semmit iránta de azért bántani se szeretek senkit akármenyit ártott.

Lehet az zavar hogy lezáratlan maradt bizonyos szemszögből?. Már gondolkoztam azon hogy megirom neki hogy elhagytalak, mert...legalább tudja az okát. De eszembe jutott,hogy azzal lehet még többet ártanék. Nem tudom ez nagyon kínos és fura helyzet.

2019. márc. 22. 17:47
 1/1 anonim ***** válasza:
Ne érezz bűntudatot.. Nagyon gonosz volt amit csinált megérdemelte💁‍♀️ legyél boldog neki is sikerült hamar túllépnie..
2019. márc. 22. 19:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!