Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha meghalt a barátom mamája?
Figyelt kérdés
Tabu kérdés minden fiatal, de még felnőtt körében a halál és a gyász. A barátommal kb. 1 hete szakítottunk, de lényegében semelyik fél sem akarta, és még mindig szeretjük egymást. És nem haraggal váltunk el egymástól.
A mamája már nagyon beteg volt és sajnálatos módon meghalt ma. Nem tudom, hogy mit kellene tennem ilyenkor. Megigértem neki, hogy mindig mellette leszek, csak most nem tudom hogy ilyen helyzetben mit tud csinálni az ember. Mellette szeretnék lenni, és nem csak azért mert megígértem neki, hanem mert szeretem mindennél jobban és nem szeretném egyedül hagyni.
Volt már valaki akivel előfordult ilyesmi?
2019. márc. 20. 15:20
1/3 anonim válasza:
Szerintem írj neki,h nagyon sajnálod,ami történt,részvétet nyilvánítasz,stb..,és írd meg,h ha van kedve beszélgetni,rád bármikor számíthat,ha úgy érzi,hívjon fel és találkoztok. Mindenesetre ne nyomulj,csak kedvesen ajánld fel.
2/3 anonim válasza:
Átmentem én is ezen, csak nekem halt meg Anyum. Nem a legjobbkor engedted el a kezét, ilyenkor az ember nem tud több felé figyelni, amikor haldoklik az Édesanyja. Én hagytam egy életre a csajt, nem értette meg a helyzetem. De ti még valószínűleg fiatalok vagytok így bármi lehet. Bár én is a 20-as éveimbe voltam. Hagyd őt nyugodtan gyászolni.
3/3 anonim válasza:
Mikor meghalt az öreganyám,előtte összevesztünk,szakitottunk a párommal.eljött a temetésre, velünk mi vittük ,azt utána is velem volt dumáltunk stb stb. Bár ha nem lett volna ott se izgat, mert rühelltem az öregleányt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!