Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit játszódhat le a lány...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Macskarap kérdése:

Mit játszódhat le a lány fejében? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

Van egy lány akivel együtt voltunk szemptemberben csak halmozta a hülyeségeket és ezért egyfeszt veszekedtünk majd pedig nem irtam neki egy hétig és vége is lett.Most újra jóba vagyunk amikor összeveszett a barátnőjével nekem öntötte ki a szívét meg azt mondta sokkal jobban járna ha velem bészelne.Ekkor volt a legkedvesebb(szerintem azert mert senkijesem volt).Viszont ha írok neki elég egyhangúan válaszol de ha felhívom akkor meg órákat beszélgetünk úgy hogy végig nevetetem. De most közbe jött egy másik gyerek akivel beszélget, de én ha felhivom ugyanugy jót beszélgetünk.

Miután szakitottunk kavargatott egy 5évvel idősebb bűnronda(tenyleg az) gyerekkel meg egy ápolatlan 2évvel idősebb gyerekkkel(nem fürdik,nem mos fogat). Lesz majd egy bulija amit minden áron titkol előlem csak az a baj én mindent tudok amire nem akar meghivni de nem tudom mièrt.Szóval annyi lenne ak érdésem,hogy mi játszodhat le a fejében?Hogy miért csinálta/csinálja ezeket. És hogy mit tegyek?

2019. márc. 20. 05:54
 1/2 anonim ***** válasza:
Egyoldalú a vonzalom, ő nincs oda érted.
2019. márc. 20. 07:56
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem te vagy a lelki szemetesládája. Tehát neked önti ki a lelkét, tetszik, hogy odavagy érte, tetszik, hogy megnevetteted, tetszik, hogy meghallgatod, de te nem tetszel neki és szerintem nem tudna elképzelni veled sok mindent. Főleg ebből a bulis dologból is ez jön le nekem. Hagyd ott a francba ne foglalkozz vele, mert szerintem csak kihasznál téged.

18/F

2019. márc. 20. 20:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!