Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a jó flörtölés titka? Lány...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a jó flörtölés titka? Lány vagyok.

Figyelt kérdés
2019. márc. 17. 22:30
 1/5 kamugyrosz ***** válasza:
100%
H nevessen minden szar vicceiden
2019. márc. 17. 22:32
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Folyamatos téma
2019. márc. 17. 22:41
 3/5 spok ***** válasza:
100%

A jó flörtölés szerintem természetesen jön, őszintén, megfelelő pillanatban :D Egy-egy kacérabb szemkontaktus, mosoly, apró bók, félreértethetetlen (akár kétértelmű) utalás... mindezek egyenként, megfelelően időzítve a megfelelő partnerrel nagyon jó és izgalmas élményt tudnak okozni, szerintem:D

21F

2019. márc. 17. 23:26
 4/5 anonim válasza:
Ha valakivel megvan a kémia akkor nem kell “flörtrecept”. Néhány jól elkapott összenézés, mosoly, apró érintés, nevetés, bók. Nekem volt olyan akiért évekig odavoltam és csak flört volt köztünk lényegében de az mindig és olyan intenzíven, hogy a bugyim majd leesett. Sajnos sosem jutottunk el a csók utánig de nagyon izgalmas volt.
2019. márc. 18. 14:08
 5/5 anonim ***** válasza:

A jó flört két dologból áll: bókolás és az, hogy játszod az elérhetetlent. (Sok ember csak bókol és azt nevezi flörtnek, de az csak sima bókolás.) Természetesen a megfelelő arányban, személyfüggő, kinél mi a megfelelő, ezt neked kell eltalálnod. Gondolom bókolás tudod mi, az pedig, hogy játszod az elérhetetlent annyit tesz, hogy érezteted vele, hogy nem Ő az egyetlen. Fontos, de nem a legfontosabb. Így Ő akar lenni a legfontosabb, és ebből jön a motivációja, hogy elérjen téged. ;)

18/F

2019. márc. 19. 20:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!