Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Hogy fizessem vissza neki?
Muszaly?
Hat edes fiam abból a pénzből simán vehettel volna egy szótárt
Tényleg menjel alukalni
A kategória megválasztása és a kulcsszavak arra engednek engem következtetni, hogy amit leírtál, az egy metaforikus és rejtett szerelmi történet.
Először is nagyon fontos letisztázni az úriemberrel, hogy ő is ugyanúgy érez-e, mint ahogy te. Emellett neked is tisztában kell lenned a saját érzéseiddel, mert lehet, csak egy vak fellángolásról van szó.
Biztosra veszem, hogy jóval idősebb a másik fél, és meglehetősen szereti, sőt, otthon van bizonyos -sokak által extrémnek vélt- szexuális területeken; nevezzük nevén, a BDSM-ben. Feltételezem, ez téged kissé elriaszt, ez persze természetes, mert nem mindenkinek van efféle fétise.
Én azt tudom neked tanácsolni, hogy a szüleidet egyelőre ne avasd be különös kalandjaidba. Beszélj az úriemberrel, hogy találkozzatok egy privát helyen, és kérd meg, hogy találjatok más módot a kártétel megfizetésére.
Remélem, és hiszem, hogy minden rendben lesz.
Üdv.
21F
F4sznak nyulsz mas penzehez?
Mehetsz szophatod a retkes f4szát a wc-be
2/7
SZÓTÁRAT ! ha már kötekszel :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!