Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van egy csaj aki nagyon...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy csaj aki nagyon tetszik mit tegyek?

Figyelt kérdés

Tudom hogy azt kellene tennem hogy,elmondom neki de szerintem egyáltalán nem érdekli,(van barátja) és mikor nem volt is elszerettem volna mondani,de kerülte az ilyen témákat,És nem engedte hogy mondjam el,(Amikor beszéltem volna vele rögtön más témára váltott).közösségi oldalon nem szeretném elmondani,mert egy csajjal így voltam hogy"elmondtam mit érzek és ki röhögött.

Szerintetek mit tehetnék?

Vannak ötleteim de azt a válaszok után.

Nagyon szépen köszönöm fiúk ha válaszoltok) ❤💪

2019. márc. 17. 10:43
 1/7 anonim ***** válasza:
Ha úgy látod, hogy kicsit sem érdekled, lépj tovább, felejtsd el és keress más lányokat! Én a helyedben megkímélném magam még egy visszautasítástól.
2019. márc. 17. 11:11
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Van barátja...innestől ez már egy zsákutca, lehet visszafordulni. Tartsuk tisztelezben mások kapcsolatát.
2019. márc. 17. 11:12
 3/7 anonim ***** válasza:
Szerintem pont inkább ne mond el neki. Van barátja... Ráadásul, ha próbáltad elmondani és lerázott, akkor valószínűleg azért leesett neki, csak nem akart veled összejönni.
2019. márc. 17. 11:15
 4/7 anonim válasza:
Verd ki, miközben rá gondolsz. Több úgyse fog jutni, mert egyértelműen nem kér belőled. Vajha miért.
2019. márc. 17. 11:29
 5/7 A kérdező kommentje:

Természetesen tiszteletben tartom a kapcsolatát,De mondták hogy:rosszul bán vele a gyerek,és nem foglalkozik vele,és ezt énis észre vettem,És akár mennyire ki akarom verni a fejemből nem működik.

Tehát sokszor rám ir közösségi oldalon,és hiv is messengeren,amikor vissza hivom,vagy (felveszem a telot,azt mondja:véletlenűl hivott fel.De tudom hogy nem,"nem vagyok hűlye,meg értem egyszer kétszer hivott volna de már hivott rengetegszer!

És légyszives srácok ne hűlyéskedjetek,mert ez komoly.

Már vettem helyes irási szótárt amugy! Xd

2019. márc. 17. 11:39
 6/7 anonim ***** válasza:

Én nem mondanám el neki. Voltam már ilyen helyzetben, csak ott a csaj is érdeklődött irántam, miután elmondtam, mit érzek. Gondjai voltak a barátjával, kettőnk között kellett döntsön. Végül a barátját választotta.

Itt a csaj nem érdeklődik irántad. Az meg nem rád tartozik, ha rosszul bánik vele. Ha így érzi, szakítson. Ha meg jó neki így, akkor az ő dolga. Persze, mindenki ilyenkor a megmentő 3.félre gondol, aki a lányt jobb belátásra téríti, de ez a valóságban nem így van.

A visszautasítás annyira nem rossz, nyilván minél kevesebb, annál jobb. Figyelhetsz jobban a hibáid kijavítására és jó tapasztalat, hogy nem mindenkinek tehetsz a kedvére. De a te esetedben elég egyértelmű a helyzet, szóval jobb, ha megkíméled magad egy csalódástól.

2019. márc. 17. 11:52
 7/7 kamugyrosz ***** válasza:
Remelem azért néha bele is olvasol!
2019. márc. 17. 11:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!