Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek most mi van?
Van egy fiú aki nagyon tetszik. Már régóta ismerjük egymást (4 év) sosem utáltuk egymás, el tudtunk lenni egymással. Voltak szituációk amikor közelebb kerültünk egymáshoz, de én még ekkor nem éreztem úgy iránta semmit. Volt egy eset amikor egyszer a legjobb barátja odajött hozzám megkérdezni, hogy bejön-e nekem a fiú, én azt mondtam, hogy nem.
A fiúval eltávolodtunk, de egy idő után megint egymásra találtunk, valahogy beleszerettem.
Viszont most és pár hónapja az a helyzet, hogy elvileg van neki barátnője, viszont egyre többet veszem észre, hogy néz. Szemezgetne, amikor fiúval beszélgetek mindig figyel, közelebb jön, nagyon figyel ha beszélek órán...stb. Ezzel nem.is lenne úgy baj, de barátnője van. Mindig minden szünetbe lemegy hozzá. Viszont ha a barátnőjével akkor is engem néz.
Most akkor mi van?
Ha tetszek neki miért van barátnője?
Köszönöm annak aki elolvassa, időt szán a kérdésre!
Köszönöm a véleményeket!
Én fogalmaztam rosszul.
A jóban létet ne úgy értsétek, hogy barátok, haverok. Mindennap beszélünk, de nem annyit és nem úgy, mint egy baráttal.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!