Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Zsarolgat! Mi tévő legyek?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Zsarolgat! Mi tévő legyek?

Figyelt kérdés

Pénteken elmentünk a baráti társaságommal 1 discoba.Tudni kell,hogy jött egy fiú is velünk ,aki szerelmes belém,de nekem ő nem kell és már sokszor megmondtam neki,hogy én csak barátként nézek rá.Teltek órák ,jól éreztük magunkat.Erre felkért több fiú is táncolni. Volt 1 fiú ,akivel már kezdtünk ismerkedni,jól elbeszélgettünk sokáig és normális is volt .Teltek az órák és a fiú egyszercsak megcsókolt.

Az a fiú ,akinek tetszek nagyon nagy cirkuszt csinált ott a buliba, és a hétvége óta folyamatosan elkezdett zsarolgatni,hogy feltöri a Facebookom, elkezdte magát vagdosni és olyan szintre ment,hogy felakassza magát és küldi nekem a kötelet a kezében és hogy az anyukája nyugtatózza őt úgy kivan lelkileg.Közben én a legelején megmondtam neki ,hogy én csak barátként tekintek rá !Mit tegyek ,hogy végleg leszálljon rólam és abba hagyja a zsarolgatást?

#fiú #lány #buli #zsarolgatás
2019. márc. 5. 16:43
1 2
 11/12 kookiesandcream válasza:
Írj neki egy hosszabb üzenetet arról , hogy neked ő nem kell és nem szeretnéd megbántani stb...a lényeg, hogy kedveset.Ezek után meg se várd a válaszát,hanem felejtsd el.Ezek után bármilyen kárt tesz magában vagy másokban az nem a te hibád.A szüleinek mondd ,hogy nem ártana egy szakember.
2019. márc. 6. 16:21
 12/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a segítségeket.

Úgymond "lenyugodott".

2019. márc. 16. 15:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!