Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem válaszol?
Figyelt kérdés
Van egy lány akit egy barátom által ismertem meg és már január óta beszélgetünk folyamatosan viszont van olyan mikor eltűnik 1-1 napra ((az üzenetet sem nézi meg)) mindig talál kifogás hogy mi miatt nem tudott válaszolni, de engem már nagyon zavar szerintetek mondjam neki hogy hagyjuk inkább egymást? 16f 16l2019. márc. 4. 22:35
1/4 anonim válasza:
Ha csak 1-1 napra tűnik el azért szerintem nem kell abbahagyni,nyilván idegesítő lehet neked,de most nem 1 hétig tűnik el
2/4 anonim válasza:
Ennek bármilyen oka lehet.
Sőt, nálamnis van olyan néha hogy eltűnöm egy napra vagy sok órára, mert nem vagyoj jól és olyankor nincs kedvem senkivel sem beszélgetni.
Lehet azért talál ki kifogásokat, mert nem szeretné megosztani ezt másokkal.
De legközelebb kérdezz rá, hogy mi a baj, hátha elmondja.
Ha több napra vagy egy hétre tűnne el, akkor nem érdekelnéd.
De próbálj meg vele erről beszélni, mert tényleg lehet hogy valami van a háttérban, amiért eltűnik egy-egy napra.
3/4 A kérdező kommentje:
A közös barátnak válaszol, csak nekem nem.
2019. márc. 5. 08:59
4/4 anonim válasza:
Nincs kedve olyankor beszélni veled, meg gondolom még ezer emberrel se. Nem tudod erőltetni hogy legyen hozzá kedve, mikor nincs. De ha állandóan azzal idegesíted, hogy miért nem ír, akkor azután is egyre kevésbé fog, ha lenne kedve.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!