Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Léteznek hogy félnek attól...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Léteznek hogy félnek attól hogy szeressék?

Figyelt kérdés
Első sorban lányokat kérdem hogy létezik hogy féltek attól hogy igazán szeressenek miközben vágytok/vágynátok arra hogy legyen valakitek? Azt hiszem hogy sikerült beleszeretnem egy ilyen lányba akinek nem volt ezelőtt kapcsolata, és legtöbb srácot nem engedte túl közel magához, velem mégis más volt úgy gondolom sokkal közelebb kerültünk egymást mindig kerestünk egymás társaságát és élveztük is azt. Rengeteget beszélgettünk de mégis mikor össze szedtem a bátorságom s elmondtam mit érzek csak egy szeretlek mint barátot választ kaptam. Ezután pedig megromlott a kapcsolatuk :( Legutoljára mikor találkoztam vele olyan furcsán nézett mintha azt kívánná hogy bármi csak ő ne. Mikor rákérdeztem hogy haragszik valamiért rám azt mondta hogy nem ez annál bonyolultabb. Kérlek segítsetek megérteni ezt a lányt. Csak azt szeretném hogy boldog tudjon lenni akkor is ha én ott vagyok.
2019. márc. 3. 20:02
 1/3 anonim válasza:

Hát nekem lehetett volna több barátnőm is de mindegyiket visszautasítottam nem tudom, hogy miért.

Lehet olyan vagyok amilyet te leírtál.

17/f

2019. márc. 4. 06:59
 2/3 anonim ***** válasza:

Igen van!Nemlehet hogy a szülei nem engedik neki még a fiúzást?Képzeld,nekem is van aki tetszik,de ha együtt lennénk,nem biztos hogy tudnék vele mit kezdeni!Pedig nagyon örülnék ha összejönnénk!😔💔

Te vagy neki az első?Vagy mondta hogy eddig mindenkit visszautasított?Biztos lehetsz abban,hogy fél!Vagy nem vágyik most kapcsolatra,vagy fél az elsőtől(az első pasijától)!Szerintem adj nrki időt,biztos neki is fog hiányozni az a sok együtt töltött perc,földg ha sokat nevettetek!Nem tudod iskolában (vagy ahol történnek ezek) fiyel-e téged?Mikor meglát szomorú az arca?Megpróbál nem rád nézni?Hány évesek vagytok?Akár írhatsz privátot is!

2019. márc. 8. 06:38
 3/3 anonim ***** válasza:

Bizonyára volt valamilyen csalódás az életében, vagy a szülei nem engedik neki(nem tudom, milyen korosztály vagytok), vagy az is lehet, hogy fél az első kapcsolattól...adj neki időt, egyenlőre az is elég lehet, hogy újra elkezdesz vele barátkozni, aztán lassan közeledsz felé.

(Én vágyom, hogy valaki szeressen, de közben minden pasit eltolom magamtól, aki közeledne. Oké...volt 2 barátom is...de ez már több éve volt, azóta kb. 15 fiú is udvarolt és mindet ösztönösen elutasítottam. És igen, félek attól, hogy újra szeressenek vagy én szeressek...

Hogy, ez ellen mit lehet tenni, nem tudom, de ha valaki tudja, az kérem írjon, sokat segítene!)

2019. márc. 8. 21:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!