Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg srac vagyok. Tetszik egy srác a gimiből, de nem merek kozeledni mit tegyek?
Írj privátba, drága!😊 kitalálunk valami jó kistervet, a sok hülyével itt ne foglalkozz.
A meleg radar általában nem hazudik. 😉
Lassan, fokozatosan közeledj felé!
Ha összenéztek, mosolyogj! Ha elmegy melletted, köszönj rá!
Ha sokáig vagytok egy légtérbe, nézd! Ha Ő is felveszi a szemkontaktust, akkor hirtelen kapd el a tekintetedet, mintha zavarba jönnél, de rögtön nézz ismét a szemébe!
Hidd el, ha észrevesz, ha látja, hogy valamit akarsz, de gyáva vagy, akkor előbb-utóbb érdekelni fogja, mit is szeretnél.
Aztán, ha már beszéltek, könnyebben fog menni minden!
Kitartás!
Szerintem írj rá facebookon, hogy szívesen találkoznál vele és megismernéd, mert szimpatikus. Tényleg ha találkoznál vele iskolában az sokat segítene szünetekben néha menj oda hozzá aztán kialakul valami beszélgetés biztos.
Nekem is így lett plusz egy barátom. Ő is szokott viccelődni a fiúkkal, aztán közösen nevetünk.
Szerintem írj rá facebookon, hogy szívesen találkoznál vele és megismernéd, mert szimpatikus. Tényleg ha találkoznál vele iskolában az sokat segítene szünetekben néha menj oda hozzá aztán kialakul valami beszélgetés biztos.
Nekem is így lett plusz egy barátom. Ő is szokott viccelődni a fiúkkal, aztán közösen nevetünk. Évfolyamtársam.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!