Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Lúzernek érzem magam. Minden lány kapott valentin napi ajándékot, csak én nem.
Nyugtasson a tudat én se kaptam 🙂
Egy sors társ
Mert mi az a Valentin nap? Manapság már szinte csak azért létezik, hogy az embereknek legyen ürügyük pénzt költeni illetve az egyedülállók rosszul érezzék magukat (és többet költsenek piára). Nonszensz az egész.
És különben is, ezen a napon szeretik csak a párok egymást? Jobban kéne szeretni a másikat, pusztán azért mert épp február 14.e van?
Ha te hagyod, hogy ez a hülyeség határozza meg a saját magadról alkotott képedet, akkor őszintén szólva sajnállak. Komolyan.
Egyébként ez a mélységesen negatív és önutáló hozzáállás kisugárzik az emberből, szóba se kell állni az illetővel ahhoz, hogy az ember megérezze. Szóval ez taszítja az embereket, ezen kéne csak változtatni. Hogyan várhatod el másoktól, hogy szeressenek, ha te se szereted magadat?
~tapasztalat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!