Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Idegesítő lehet ez a barátom számára?
Engem az idegesített a barátnőmben, hogy mindig sírt, hogy rondavagyok meg hogy bem is vagyok szép....
AKKOR CSAK VICCBŐL DÍCSÉRLEK ÉS SZERETLEK
pff elegem van, aki tudja miről beszélek az át tudja érezni :(
Ismerős érzés #1, mikor "anno" egy nap már 6. alkalommal mondja ki, sőt ki se mondja de hallod a hangján, hogy azt fogja emlegetni, na akkor egy facepalm és no comment.
---------
Lévén hogy nem ismerjük kedves barátodat így nem tudjuk megmondani, de a mi példánkból látod, hogy nálunk ez eléggé kivágja a biztosítékot egy idő után, mert ugye csak viccelődni szoktunk a bókokkal...
Szóval eddig közvélemény kutatással 3-ból 3-nak idegesítő a dolog.
Nagyon idegesítő tud lenni. Higgy a barátodnak, bízz meg benne! Hazudna neked? Egyáltalán, veled lenne, ha olyan éktelen randa lennél, mint amilyennek hiszed magad? Nyilvánvalóan Te vagy neki a legszebb, különben az általad szebbnek tartott lányokkal lenne, nem gondolod?
Az más, ha meglátsz egy frizurát ami nagyon tetszik, és azt mondod "nézd milyen jól áll neki, lehet, hogy én is befestem/levágatom/kivasalom/begöndörítem a sajátomat". Ez így nem az, hogy te milyen ocsmánynak tartod magad, inkább az, hogy ki szeretnél próbálni valami újat. Azzal nincs semmi baj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!