Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lesz ha bevallom neki? Félek.
Baráti jó tanács, gyorsan állj le! Tavaly én is végigcsináltam ezt az egész kálváriát, de olyan szinten, hogy már fél lábbal egy másik iskolában voltam, mikor szerencsére észhez térítettek, hogy ez így nem mehet tovább. Ülj le és higgadtan gondolkodj el minden. Próbálj meg kívülállóként beletekinteni a helyzetbe, kis idő elteltével rá fogsz jönni, hogy (már bocsánat a megszólításért) mekkora egy barom vagy és óriási hibát követtél volna el mindkettőtök részére, ha bevallottad volna az amúgy most még nagyon múlandó kis érzéseid.
Kérlek, nagyon gondolkodj el azon, amit írtam, a te életed is és a tanárod teljes életét, munkáját, karrierjét tönkre tudod tenni egy ilyesfajta hibával.
Tisztelt 6-os válaszoló!
Kérdező, az utolsó mondatában azt írja, hogy a tanárának (tehát férfinek) BARÁTNŐJE van már 3 éve!
A tanácsodat helyesnek ítélem, habár ballagásról, érettségiről írsz, holott én a heti 1 órai előadást inkább felsőfokú iskolára képzelem, de előfordulhat középiskolán is. Jóllehet, nem ez a mérvadó. Zöldet adtam a válaszodra, de figyelmesebben olvashattad volna el a kérdést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!