Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akkor most kezdeményezzek én?
Figyelt kérdés
Bejelölt egy random srác facebookon . Nagyon szimpatikus es azt gondoltam hogy azert jelolt be mert rám akar irni de ez nem tortent meg . Gondoltam batoritom kicsit es felvettem snapchaten rogton el is fogadta . Nezegeti a sztorijaim o is az enyém de nem ír. Akkor minek jelölt be? 100% hogy nem ismerem sehonnan.2019. febr. 10. 16:37
1/9 anonim válasza:
Tapogatózik, ismerkedik veled, mert nem akar máris fejest ugrani egy kapcsolatba.
3/9 anonim válasza:
+1 ismerős. Manapság amúgy is csak ez számít nem? Meg legyen snapen tűz és sok like a képeken. Sok ismerős sok like, like4like meg ilyenek... Ne gondolj bele túl sokat. Ha bejönnél neki már rég írt volna!
4/9 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó köszi szépen a sztereotípiakat legyszi mondd el inkevb másnak amúgy meg volt már arra eset hogy bejelolt egy srác de nem mert rám írni de mindegy azért puszi
2019. febr. 10. 17:05
5/9 anonim válasza:
Hát akár sztereotípiák, akár nem, volt már rá példa, hogy jelölt be engem is egy lány, megkérdeztem, hogy miért jelölt be, aztán elmondta, hogy azért, hogy eggyel több ismerőse legyen, mégis mire gondoltam?
Szóval van alapja, mellesleg, ha érdekel, miért nem írsz neki te? Nem olyan nehéz.
6/9 anonim válasza:
Ha bejelol egy pasi engem,tuti rám ir.
De volt,olyan is,hogy pár hèt utan irt ram.
Ha tèged nem zavar,hogy kezdemènyezel nyugodtan ìrj rá.
De altalaban jobb,ha a pasi kezdemenyez.
7/9 A kérdező kommentje:
Nem tudom mit irhatnék egy idegen srácnak :D
2019. febr. 10. 19:03
9/9 anonim válasza:
Például?
"Hogyhogy bejelöltél?"
Legyél már kicsit kreatívabb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!