Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A néger/fekete srácok jobban...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A néger/fekete srácok jobban bejönnek, mint egy fehér/magyar srác, Magyarországon vannak?

Figyelt kérdés

A kérdés elég értelmetlenre sikeredett de a lényeg benne van. Egyszer olyan 15 évesen beszélgettem egy néger sráccal aki vissza költözött Angliába (magyarul beszélt) és nagyon megtetszett a srác (lényegében érdektelen tény) de azóta nem tudok úgy ránézni a fehér srácokra, mint egy feketére.. hülyén tudtam ezt megfogalmazni, de ja, lényegében nekem az a bajom, hogy egy fehér srác sem tud nekem tetszeni. Megmondom, hogy jól néz ki az adott fiú, de el is engedem, mert egyszerűen nem tetszik nekem és teljesen el vagyok szomorodva, mert itt Magyarországon nem találok olyan fiút aki néger lenne és ha találnék is valószinűleg egy ezerszer szebb lányokat is megkaphat az illető. Szóval kb. kárhozatra vagyok itélve párkapcsolat terén, mert ha akadna is egy srác az valszeg az ország másik végében lakna.

fogalmazásért tényleg bocsi, késő van már :/

de a kérdésem az, hogy ne legyek annyira reménytelen, hol tudnék néger srácokkal ismerkedni, és hogyan tudnám *megszeretni* a fehér fiúkat?

18l és a trollkodó válaszok görgessenek tovább légyszives

2019. febr. 3. 00:43
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
78%

"nem találok olyan fiút aki néger lenne és ha találnék is valószinűleg egy ezerszer szebb lányokat is megkaphat az illető. "

Szerintem ez a veszély egy magyar fehér srácnál is fenn áll. :D

2019. febr. 3. 20:35
 12/20 anonim ***** válasza:
60%
Amennyiben nem tudsz ránézni a fehér srácokra valószinű, hogy néger lelked van. Ezért kellene Afrkiba költöznöd, hogy a sajátjaid között legyél és a fehér srácok ne is tudjak zavarni a puszta jelenlétükkel. Vigyázz mert ha itt maradsz "elkárhozol"!
2019. febr. 14. 20:09
 13/20 anonim ***** válasza:
61%
Ha negereknek nevezed okat akkor rasszistanak fognak tartani es biztos hogy nem akarnak toled semmit.
2019. febr. 14. 23:52
 14/20 anonim válasza:
45%
Undorító fajárulás.
2019. febr. 15. 16:10
 15/20 anonim ***** válasza:
50%
Sajnos megértelek mert belőlem sem tud egy magyar férfi semmit kihozni..egy félvér igen..de én a kóreai férfiakért vagyok oda..amúgy ha egy fértfi kiírja h fekete nőt szeretne senki nem utálkozik rajta..a férfiak ösztönösen félnek a feketéktől mert a fekete férfiak a legférfiadabbak..a legférfiasabb rassz ha mondhatom így..a távkeleti nők meg a legnőiesebbek azért vágynak a férfiak rájuk nagy számban..el kell ezt is fogadni..
2019. ápr. 3. 06:53
 16/20 anonim válasza:
64%

Utolsó, marhaságokat te is tudsz beszélni. Mint itt a hozzászólók 90%-a.

De elmondom neked, hogy a fekák megjegyzik hogy a fehér férfiak között nagyon sok a tényleg jóképű! És közülük nagymértékben ez hiányzik!

2019. júl. 5. 17:12
 17/20 anonim ***** válasza:
69%
A #4 és #14 egy tökéletes példa a nemzetszocializmusra.
2019. szept. 29. 12:47
 18/20 kamugyrosz ***** válasza:
54%

Én is nagyon szeretem nézni akar a bőrét

De emiatt soha nem lesz a szemembe se több se kevesebb egy fehér srác

Max veled megy szoliba xd

2019. szept. 30. 02:12
 19/20 anonim válasza:
35%
15.valaszolo, lattal te már távol-keleti nőt élőben?? Semmi nőies nincs rajtuk, mellük semmi, a fenekük tök lapos, tipikus elől deszka hátul léc típusú nők. A fejük meg olyan mint egy ufónak, tisztelet a nagyon ritka kivételnek. Azoknak a pasiknak jönnek be, akik a gyerekes,fiús alkatú nőket kedvelik.
2019. okt. 29. 12:48
 20/20 anonim válasza:
53%
Nigériai vagyok írhatsz ha gondolod 21f
2020. júl. 19. 04:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!