Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak olyan lányok, akiknek kimondottan a selejtes fiúk jönnek be?
Figyelt kérdés
2019. jan. 31. 21:51
21/24 A kérdező kommentje:
Ritkán szoktam inni, mert nem nagyon szeretem. De akkor sem megy :D
Nincs semmi bajom az olyan lányokkal :)
2019. febr. 7. 19:23
22/24 gabesz147 válasza:
Azt gondolom, későn érő típus vagy, ahogy előttem írták, egy babusgató, anyáskodó lánnyal előbb, utóbb összefutsz. Ne értékeld le magad, nem vagy selejtes, ha egyetemre eljutottál, csak visszahúzódó, én így látom.
23/24 anonim válasza:
Biztos van.
Személy szerint én nem szeretem az "unalmas" embereket, de ők is biztos érdekesek valamilyen szemszögből
24/24 anonim válasza:
Én személy szerint a visszahuzódó srácokat szeretem,akik nem alkoholizálnak,nem járnak ilyen hülye bulikba. És nem selejt,mert azzal akkor engem bántasz meg,hogy szar izlésem van,pedig hidd el nem :D És 100 százalék hogy jol nézel ki,csak mert azt mondod hogy nem. Bár ha gondolod irj privátba,ha van faced vagy valami,beszélhetünk erről hosszabban is.Nem vagyok psichológus,de szeretek a dolgok mögé nézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!